Κόσμος

«Ο πάπας Φραγκίσκος ξύπνησε και δεν πονάει, η θεραπεία συνεχίζεται»: Νέα ενημέρωση από το Βατικανό

Μέχρι το βράδυ θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την πορεία της υγείας του 88χρονου πάπα

Με μια νέα ανακοίνωση το Βατικανό ενημέρωσε πως ο πάπας Φραγκίσκος ξύπνησε και η θεραπεία συνεχίζεται, χωρίς να κάνει καμία περαιτέρω αναφορά στην κατάσταση της υγείας του.

Σημειώνεται πως ο πάπας Φραγκίσκος νοσηλεύεται από τις 14 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο Τζεμέλι και – σύμφωνα με το Βατικανό – πλέον έχει ήπια νεφρική ανεπάρκεια αλλά και διπλή πνευμονία.

Το Σαββατοκύριακο του έγινε μετάγγιση αίματος καθώς είχε χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων. 

Η νεότερη ανακοίνωση αναφέρει πως: «Ο πάπας Φραγκίσκος ξύπνησε και συνεχίζει να του χορηγείται η φαρμακευτική αγωγή».

Το Βατικανό παράλληλα προσθέτει ότι «η διάθεση (του πάπα) είναι καλή», ότι δεν αισθάνεται πόνους και τρέφεται κανονικά.

Μέχρι σήμερα το βράδυ αναμένεται νέα, αναλυτικότερη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 88χρονου ποντίφικα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Οι ΗΠΑ πιέζουν το Ιράν για συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα – Στόχος η πυρηνική συμφωνία και κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στις ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι η Τεχεράνη πρέπει να αποτραπεί από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Σημαίες Ιράν και ΗΠΑ
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
3