Αθλητικά

Η Euroleague τιμώρησε με πρόστιμα Παναθηναϊκό, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Εργκίν Αταμάν

Η Euroleague μοίρασε πρόστιμα μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Η Euroleague ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/3/2025) πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Εργκίν Αταμάν και Κέντρικ Ναν.

Λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της Euroleague, η διοργανώτρια αρχή μοίρασε πρόστιμα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του αγώνα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε 7.500 ευρώ για σχόλιά της για τη διαιτησία στην ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ για σχόλιά του για τη διαιτησία στα social media.

O Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ για σχόλιά του για τη διαιτησία, ενώ ο Κέντρικ Ναν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.500 ευρώ για “έλλειψη σεβασμού προς την αντίθετη ομάδα στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό”.

Υπενθυμίζεται ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε βγάλει ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα, κάνοντας λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος, ενώ ο Εργκίν Αταμάν κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Κέντρικ Ναν είχε κάνει μία χειρονομία στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ τον κατήγγειλε, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ δεν τιμωρήθηκε κάποιο αποκλεισμό από παιχνίδι του Παναθηναϊκού, παρά μόνο με ένα μικρό χρηματικό πρόστιμο, καθώς ο δικαστής της Euroleague δεν θεώρησε ιδιαίτερα σοβαρό το παράπτωμά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οι «χάλκινοι» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ δέχτηκαν θερμή υποδοχή στην Ελλάδα – Συγκινητικές εικόνες με τις οικογένειες των διεθνών
Σύζυγοι, παιδιά και γονείς των παικτών της εθνικής ομάδας έσπευσαν στο Ελ. Βενιζέλος να συγχαρούν τους αγαπημένους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία και υπερηφάνεια που χάρισαν σε ολόκληρη την χώρα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα του, Βερόνικα Αντετοκούνμπο
Ντουπλάντις, ο «βασιλιάς» του επί κοντώ! Ο πλανήτης υποκλίθηκε στο νέο παγκόσμιο ρεκόρ των 6,30 μέτρων
Ο Σουηδός υπεραθλητής απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ένα «θαύμα της φύσης» στο επί κοντώ, γράφοντας ιστορία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου στο Τόκιο
Ο Αρμάντ Ντουπλάντις (ΦΩΤΟ REUTERS