Κόσμος

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σχεδιάζει να αφαιρέσει τους βασιλικούς τίτλους Χάρι και Μέγκαν μόλις γίνει βασιλιάς

«Ο Κάρολος μπορεί να ανέχεται αυτή την κατάσταση, αλλά ο Γουίλιαμ δεν θα το κάνει» αποκαλύπτει πηγή

Έξαλλος φέρεται να είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και σχεδιάζει να αφαιρέσει από τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι τους τίτλους HRH («Η Αυτού/Αυτής Υψηλότης») μόλις ανέβει στον βρετανικό θρόνο, διαδεχόμενος τον βασιλιά Κάρολο.

«Ο Κάρολος μπορεί να ανέχεται αυτή την κατάσταση, αλλά ο Γουίλιαμ δεν θα το κάνει», δήλωσε βασιλική πηγή στο Daily Beast, αναφερόμενη προφανώς στη χρήση του τίτλου της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας από τη Μέγκαν Μαρκλ για την προώθηση προϊόντων lifestyle, μεταξύ αυτών και μια πανάκριβη μαρμελάδα.

«Μισεί και σιχαίνεται τον Χάρι και τη Μέγκαν. Πιστεύει ότι πρόδωσαν όλα όσα πρεσβεύει η οικογένεια και η ιδέα ότι χρησιμοποιούν τη βασιλική τους ιδιότητα σαν εργαλείο προβολής τον εξοργίζει», συνέχισε η ίδια πηγή, σύμφωνα με το Page Six. 

Σύμφωνα με την ίδια πληροφορία, η Μαρκλ παραβιάζει τη συμφωνία που είχε κάνει με την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ, χρησιμοποιώντας τον τίτλο HRH – «Η Αυτής Υψηλότης» – για την προώθηση του προσωπικού της brand, As Ever.

Μετά από μια συνέντευξη σε podcast τη Δευτέρα, η Μαρκλ υπέγραψε ένα καλάθι δώρων, που περιείχε «σπιτική μαρμελάδα φράουλας» για την παρουσιάστρια Τζέιμι Κερν Λίμα ως «Δούκισσα του Σάσεξ». Ένα σημείωμα που συνόδευε το καλάθι δώρων έγραφε: «Ευγενική χορηγία της Δούκισσας του Σάσεξ». Τόσο το σημείωμα όσο και το καλάθι εμφανίστηκαν αργότερα στο podcast της Κερν Λίμα.

«Χάρι και Μέγκαν θέλουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια του βασιλιά Καρόλου δυστυχισμένα»

Ένας φίλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ επέμεινε ότι συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον τίτλο της Δούκισσας του Σάσεξ, η Μαρκλ εκμεταλλεύεται την αδυναμία του Βασιλιά Καρόλου.

«Ο Κάρολος έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο», είπε η πηγή προσθέτοντας ότι είναι «προφανές» ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν «κάθε πρόθεση να κάνουν τα τελευταία του χρόνια δυστυχισμένα».

Η Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν Μαρκλ

«Η χρήση του τίτλου από τη Μέγκαν αποκαλύπτει πόσο αδύναμος και αποδυναμωμένος είναι», συνέχισαν. «Ξέρει ότι δεν θα κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση ο βασιλιάς Γουίλιαμ να το ανεχτεί αυτό. Οι τίτλοι απλώς θα αφαιρεθούν όταν γίνει βασιλιάς. Θα βρεθεί τρόπος».

Ο Χάρι και η Μέγκαν εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια και μετακόμισαν στη νότια Καλιφόρνια το 2020. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον 5χρονο πρίγκιπα Άρτσι, και την 3χρονη Πριγκίπισσα Λίλιμπετ, και έχουν χτίσει μια νέα ζωή τους σε ένα απέραντο κτήμα στο Μοντεσίτο.

Η 43χρονη Μαρκλ λάνσαρε τη σειρά της στο Netflix «With Love, Meghan» τον Μάρτιο και παρουσίασε επίσημα το brand lifestyle της, As Ever, στις 2 Απριλίου. Τα ήδη εξαντλημένα προϊόντα περιλαμβάνουν μαρμελάδα σμέουρο, τσάι λεμονιού-τζίντζερ, βρώσιμα άνθη και μείγμα για μπισκότα βουτύρου. Παρά την κριτική, η σειρά της Μαρκλ στο Netflix ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Πανικός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικά πλάνα από τις φωτιές στην Ιερουσαλήμ - Στους 23 οι τραυματίες
Οι φλόγες κατακαίνε δασωμένες εκτάσεις κοντά στον δρόμο που συνδέει το Λατρούν με τη Μπετ Σεμές. Πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και διέφυγαν με τα πόδια
Ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και διάσωσης εργάζεται κοντά στο Latrun στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές λόγω της υπερβολικής ζέστης