Αθλητικά

ΟΦΗ: Κρητικό γλέντι στο Μαρούσι με λύρες, μαντινάδες και ψήσιμο

Οι οπαδοί του ΟΦΗ έκαναν απόβαση στο Μαρούσι και ξεκίνησαν το γλέντι για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι του ΟΦΗ με λύρες, μαντινάδες και σημαίες δημιούργησαν μοναδική ατμόσφαιρα στο Μαρούσι το μεσημέρι του Σαββάτου (17/5/2025) πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ρυθμοί του νησιού ταξίδεψαν στην Αθήνα και η πλατεία μετατράπηκε σε κρητικό πανηγύρι, με τον ύμνο του ΟΦΗ, παραδοσιακά τραγούδια και φυσικά… μαντινάδες αφιερωμένες στην ομάδα της καρδιάς τους.

«Στην Αθήνα ήρθαμε οι γιοι του Ψηλορείτη
Το κύπελλο να πάρουμε, να φέρουμε στην Κρήτη.
ΟΦΗ την ιστορία σου η Κρήτη καμαρώνει
κι απόψε στον τελικό ο Θρύλος δεν γλιτώνει», ήταν η μαντιδάδα που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται στην Αθήνα χιλιάδες φίλοι του ΟΦΗ με ταξιδεύουν με πλοία από την Κρήτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα