Media

Ζέτα Μακρυπούλια: «Βρίσκω το reunion του Παρά Πέντε πολύ ωραία ιδέα»

«Δεν ξέρω πολλά, οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Γιώργο Καπουτζίδη» λέει η Ζέτα Μακρυπούλια

«Υπάρχει άνθρωπος που δεν θα ήθελε να δει κάτι τέτοιο;» αναρωτήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια σχετικά με την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς στο Παρά Πέντε που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την προβολή της.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον, το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά με την παρέα από το Παρά Πέντε στη μικρή οθόνη, αλλά και την καλή της φίλη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μίλησε σε Ζέτα Μακρυπούλια σήμερα (23.05.2025) σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Τα γυρίσματα για το Ρουκ-Ζουκ έχουν σταμαστήσει, όπου να ‘ναι ξεκινάμε πάλι. Δεν έχω ακόμα να σας ανακοινώσω εγώ κάτι για κάποιο σήριαλ, οι ανακοινώσεις από τον ΑΝΤ1. Πήγαν καλά οι συζητήσεις», τόνισε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Η ώρα που ήρθε το βραδινό ήταν μία σωστή ώρα και μία ωραία πρόταση. Δεν είναι κάτι που κυνηγούσα. Είμαι πάρα πολύ καλά με το Ρουκ-Ζουκ και με τις παραστάσεις. Αφού ήρθε όμως μια ενδιαφέρουσα πρόταση, τότε ναι. Να κάνω έτσι μόνη μου πρόταση για βραδινό, όχι», παραδέχτηκε.

«Δεν ξέρω πολλά για το reunion του “Παρά Πέντε”, το άκουσα κι εγώ και το βρίσκω πάρα πολύ ωραία ιδέα. Από κει και πέρα, οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Γιώργο. Υπάρχει άνθρωπος που δεν θα ήθελε να δει κάτι τέτοιο;», απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενική με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Εγώ να τη διορθώσω σε κάποιον ρόλο, δεν νομίζω. Είναι μια πάρα πολύ καλή ηθοποιός. Να μας διορθώσει εκείνη, ναι», είπε για την κολλητή της φίλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα