Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν «παίζει με τη φωτιά»

«Αν δεν ήμουν εγώ, πολλά πραγματικά άσχημα πράγματα θα είχαν ήδη συμβεί στη Ρωσία»

Νέα «βέλη» εκτόξευσε σήμερα (27/5/25) ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά του Ρώσου ομολόγου του, λέγοντας ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν «παίζει με τη φωτιά».

«Αυτό που δεν συνειδητοποιεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ότι αν δεν ήμουν εγώ, πολλά πραγματικά άσχημα πράγματα θα είχαν ήδη συμβεί στη Ρωσία και εννοώ πολύ άσχημα. Παίζει με τη φωτιά!», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ, σε ανάρτηση στο μέσο του κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Χθες ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε ξανά τον Πούτιν λέγοντας έχει «τρελαθεί» εντελώς…

Οι δηλώσεις του έρχονται μετά από ορισμένες από τις μεγαλύτερες ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους στην Ουκρανία από την έναρξη της ρωσικής εισβολής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νικολά Σαρκοζί: Απειλές θανάτου και προσβολές την «τρομακτική» πρώτη νύχτα στη φυλακή – «Μικρέ Νικολά, δείξε μας το κεφάλι σου – Ξέρουμε τα πάντα»
Δύο αστυνομικοί της υπηρεσίας προστασίας VIP, τη SDLP, βρίσκονται στο διπλανό κελί του πρώην προέδρου της Γαλλίας και τον φρουρούν όλο το 24ωρο
Νικολά Σαρκοζί
«Ήθελα να εξαφανίσω τον καταυλισμό υποστηρικτών του Βούτσιτς» λέει ο δράστης των πυροβολισμών στη Σερβία - Ήταν υπάλληλος της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών
Ο πρόεδρος της Σερβίας άφησε υπονοούμενα για πολιτικά κίνητρα υποστηρίζοντας ότι «το επεισόδιο αποτελεί συνέπεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που κάνουν οι φοιτητές και η αντιπολίτευση»
Σέρβοι αστυνομικοί ασφαλίζουν την περιοχή μπροστά από το Κοινοβούλιο στο Βελιγράδι.