Lifestyle

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τα 33 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τον Χρήστο Δάντη: «Δε με νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια»

Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο γάμου;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε η σύντροφος του Χρήστου Δάντη και πρώην παίκτρια του «Survivor», Ασημίνα Χατζηανδρέου και τόνισε ότι δεν επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια που ακούει για τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει η οποία είναι 33 χρόνια.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Χρήστο Δάντη, αποκαλύπτοντας ότι δεν γνωρίζει αν ο αγαπημένος της μπορεί να παντρευτεί ξανά, καθώς το έχει κάνει ήδη τέσσερις φορές.

«Δε ξέρω αν μπορεί ο Χρήστος να κάνει άλλο γάμο. Αν κάνουμε γάμο, θα τον κάνουμε μόνο για το γλέντι, δε θα αλλάξει κάτι στη σχέση μας. Το δαχτυλίδι το φοράω, δε το βγάζω. Νυφικό για το γλέντι και τις φωτογραφίες θα φορέσω. Θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπός μου, με ακούει πολύ και τον ακούω πολύ. Δε με νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας. Όποιος δεν ασχολείται με το σπίτι του σημαίνει ότι δεν έχει ζωή», είπε η πρώην παίκτρια του «Survivor».

Παράλληλα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, τονίζοντας ότι δε θα πήγαινε σε ριάλιτι, τύπου «Big Brother».

«Η τηλεόραση δεν είναι τώρα στα σχέδιά μου. Γενικά δε λέω ποτέ όχι. Αν προκύψει κάποια μελλοντική πρόταση, κι εγώ δω ότι είναι καλή για εμένα, μπορεί να ξανακολουθήσω το δρόμο της τηλεόρασης… Δε θα πήγαινα σε κάποιο παιχνίδι εγκλεισμού όπως το “Big Brother”. Θεωρώ ότι είναι τελείως ριάλιτι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Δάντης έχει υπάρξει παντρεμένος στο παρελθόν με τέσσερις γυναίκες, από το 1993 έως το 2013. Η πρώτη του γυναίκα ήταν η τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση. Η δεύτερη η επίσης τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Χριστόφορο.

Ο τρίτος του γάμος ήταν με την Κύπρια τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου, ενώ ο τελευταίος του γάμος ήταν με την Τζένη Βουτσινού, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τη Μαριζέτα και τον Σήφη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Τζάστιν Μπίμπερ προκαλεί ανησυχία στους φαν του: Οι αναρτήσεις με τα τσιγάρα και η υποτίμηση στη σύζυγό του
Ο 31χρονος ανέβασε μία συλλογή φωτογραφιών από έξοδο που είχε με φίλους του. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο ίδιος να ποζάρει και να χαμογελάει με την παρέα του...καπνίζοντας έχοντας όμως μαζί και τον γιο του
Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber στα 64α βραβεία Grammy στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας
Η συγκινητική ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της - «Μας έμαθες τι σημαίνει αγάπη»
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της, μέσα από το μαιευτήριο
Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας