Η κοτοσαλάτα έχει πάντα μεγάλο σουξέ, στα τραπέζια και στα μπουφέ.
Μπορεί να σερβιριστεί σκέτη ως σαλάτα, με κράκερς ή ψημένα ψωμάκια αλλά και ως γέμιση σε βολ – ο – βαν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εννοείται ότι φτιάχνει φανταστικά σάντουιτς, σε τραγανή μπαγκέτα ή αραβική πίτα.
Μπορείτε να την φτιάξετε από την προηγούμενη μέρα και να γίνει ακόμη καλύτερη η γεύση της.
Μία προσθήκη που σας προτείνω, είναι ρίξετε λίγη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα, στην επιφάνεια, στο παρά 5 του σερβιρίσματος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κοτοσαλάτα
Υλικά:
- 500 γρ. στήθος κοτόπουλο, βρασμένο
 - 200 γρ. καλαμπόκι
 - 150 γρ. μαγιονέζα
 - 100 γρ. γιαούρτι ελαφρύ στραγγιστό
 - 2 καρότα ψιλότριμμένα
 - 1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
 - 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (άσπρο και πράσινο μέρος)
 - χυμό από 1 λεμόνι
 - αλάτι – πιπέρι
 - 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε καλά, ώστε να ενσωματωθούν.
Βάζουμε λίγη ώρα στο ψυγείο για να σερβίρουμε δροσερή.