Tasteit

Πώς θα ψήσουμε χοιρινά μπριζολάκια λαιμού στο air fryer

Σαν να ψήθηκαν στα κάρβουνα

Τα αγαπημένα χοιρινά μπριζολάκια έγιναν ακόμη πιο εύκολα, με το ψήσιμο στο air fryer.

Το κόλπο για να γίνουν γρήγορα και τραγανά, είναι να ζητήσετε να σας τα κόψουν λεπτά.

Δεν απαιτείται περισσότερος χρόνος για το μαρινάρισμα, απλώς ένα μασάζ στο κρέας με το ελαιόλαδο και τα καρυκεύματα.

Είναι η τέλεια λύση για ένα γρήγορο γεύμα, με τα ανάλογα συνοδευτικά.

Αν, δε, τα κόψετε λεπτές λωρίδες, αφού ξεροψηθούν, θα έχετε κάτι που μοιάζει με χοιρινό γύρο και μπορείτε να τον σερβίρετε με σως γιαουρτιού και πιτούλες.

Χοιρινά μπριζολάκια λαιμού

Υλικά:

  • 4 λεπτά χοιρινά μπριζολάκια λαιμού
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1/4 κ.γ. σκόνη σκόρδο
  • 1/2 κ.γ. πάπρικα
  • 1/2 κ.γ. σκόνη μουστάρδας
  • αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα καρυκεύματα σε ένα μπολάκι.

Τοποθετούμε τα μπριζολάκια σε ένα δίσκο και τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο.

Κάνουμε μασάζ στο κρέας να λαδωθεί παντού.

Πασπαλίζουμε το μείγμα των μπαχαρικών, σε όλες τις πλευρές.

Ψήνουμε στο air fryer στους 200°C, για 5-7 από την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν το χρώμα που μας αρέσει.

Τα σερβίρουμε ζεστά με λίγες σταγόνες λεμόνι, με πατατοσαλάτα και μικρά πιτάκια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Tasteit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Tasteit: Περισσότερα άρθρα
Wine Tuesdays στο Gallina
Στο Κουκάκι, το μητροπολιτικό wine restaurant που τάραξε τα νερά της γαστρονομίας, αναδεικνύει κάθε Τρίτη τον κόσμο του κρασιού
Wine Tuesdays στο Gallina