Πολιτική

ΚΕΠΑ: Σημαντική μείωση των ραντεβού που εκκρεμούν – Πριν ένα χρόνο ήταν 30.000

Πλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία, είναι κάτω από 10.000

Εγκαίνια για το νέο ΚΕΠΑ Γαλατσίου έγιναν σήμερα (6/6/25), παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Υπουργού Εργασίας Νίκης Κεραμέως, μεταξύ άλλων παρευρισκόμενων.

Η νέα δομή εντάσσεται στη συνολική στρατηγική για την αναβάθμιση των ΚΕΠΑ και περιλαμβάνει ενίσχυση των υποδομών – μάλιστα έρχεται και νέο ΚΕΠΑ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού – ο αριθμός των γιατρών αυξήθηκε πρόσφατα από 512 σε 1.252 και απλοποίηση διαδικασιών.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των πρωτοβουλιών είναι η σημαντική μείωση των εκκρεμών αιτημάτων για ραντεβού, καθώς πριν έναν χρόνο ήταν πάνω από 30.000, πλέον είναι κάτω από 10.000.

Τα ραντεβού που έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους 2 μήνες, ξεπερνούν τα 40.000. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ψηφοφορία προανακριτικής: Δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα, θα επανέλθουμε για να ερευνηθούν οι δύο υπουργοί
«Δεσμεύομαι προσωπικά ότι το ΠΑΣΟΚ θα επανέλθει για να πάνε στη Δικαιοσύνη μέσω προανακριτικής επιτροπής οι δύο υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
«Φθηνό λαϊκισμό» και «δημιουργία εντυπώσεων» χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές την μαζική αποχώρηση της Αντιπολίτευσης από την ψηφοφορία για προανακριτική
Τονίζουν πως η αντιπολίτευση «ενδιαφέρεται μόνο για φτηνά παιχνίδια και μικροκομματικές επιδιώξεις αδιαφορώντας για την ουσία της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ και τη λειτουργία της Βουλής»
Βουλή