Το νέο κεφάλαιο στη γαστρονομική πορεία του Θάνου Φέσκου έχει τίτλο «επαναπροσδιορίζοντας τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα».
Έχοντας αναλάβει την κουζίνα του εστιατορίου Lure του Mystique, a Luxury Collection Hotel στη Σαντορίνη και του Parōn του Parīlio, μέλους της Design Hotels στην Πάρο κι έχοντας στο πλευρό του τον head chef Χρήστο Νικολοκόπουλο (Lure) και τον head chef Θάνο Μπάμπουρα (Parōn) επιχειρεί την επανερμηνεία της κυκλαδίτικης κουζίνας με γνώση, δημιουργικότητα και απόλυτο σεβασμό στην εποχικότητα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Έχοντας διαγράψει μια σημαντική διαδρομή που περιλαμβάνει σπουδαία εστιατόρια του κόσμου, στην Κοπεγχάγη και στην Αθήνα -ανάμεσά τους και το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin Delta – και με βαθιά σύνδεση με τον ελληνικό τόπο, ο Θάνος Φέσκος φέρνει μια νέα προσέγγιση που συνδυάζει τοπικά υλικά, καθαρές γεύσεις και μια φιλοσοφία zero waste — όλα μέσα από μια fine προσέγγιση της comfort ελληνικής κουζίνας που συνδέεται βαθιά με τον τόπο και τη φυσική του ενέργεια.
Η κουζίνα τους δεν επιδιώκει να είναι μια απλή αναπαράσταση, αλλά να λειτουργήσει ως μια σύγχρονη ανάγνωση της γαστρονομικής μνήμης των Κυκλάδων — από τις λευκές μελιτζάνες και το κατσούνι της Σαντορίνης, έως τα θαλασσινά της Πάρου και τα βότανα των νησιών.