Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα για αρνητικά σχόλια: «Τα αυτιά μου είναι μονίμως κλεισμένα»

«Μόνο την εποικοδομητική κριτική ακούω, με χαρά», είπε ακόμα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τα πρόσωπα που ο τρόπος ζωής τους και οι δηλώσεις τους έχουν προκαλέσει κατά καιρούς αντιδράσεις και κάποια αρνητικά σχόλια. Παρόλα αυτή εκείνη επιλέγει να ακούει μόνο τις ωφέλιμες κριτικές που γίνονται για το άτομό της. 

Η εκπομπή «Buongiorno» μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (23.06.2025) κάποιες δηλώσεις της συζύγου του Σάκη Τανιμανίδη. Η Χριστίνα Μπόμπα σχετικά με τα αρνητικά που γίνονται για εκείνη τονίζει ότι έχει πάντα κλειστά τα αυτιά της. 

Αρχικά, μίλησε για την επιτυχία του podcast που έχει δημιουργήσει και παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε ότι θα γίνει viral.

«Δεν το περίμενα καθόλου. Πώς λένε “να κάνω κάτι viral” που ήθελαν όλοι. Εγώ ήξερα ότι θα κάνω κάτι antiviral. Έλεγα “δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς”, γιατί είναι podcast που αφορούν το wellness. Δεν λέω όχι. Γενικά, όποτε με ρωτούν για την τηλεόραση δεν λέω όχι. Ειδικά το podcast μου, που είναι κάτι που αγαπώ, όσα περισσότερα μέσα έχω για να περάσω τα μηνύματά του, για εμένα χαρά είναι», τόνισε η Χριστίνα Μπόμπα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια, τονίζοντας ότι σέβεται όλες τις απόψεις. 

«Τα αυτιά μου είναι μονίμως κλεισμένα. Μόνο την εποικοδομητική κριτική ακούω, που την ακούω με χαρά. Όλα τα υπόλοιπα, επειδή είναι παντού και πολλά δεν τα παρακολουθώ. Εκτιμώ τον κύριο Παπανώτα, δεν είχα ακούσει αυτή την άποψη. Ο καθένας έχει την άποψή του, τη σέβομαι. Καταλαβαίνω ότι ο καθένας δεν θέλει να ακούσει κάτι πιο δύσκολο που πέρασε ένας άλλος και είναι οκ», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναφερθεί κάποια στιγμή στο πρόσωπο της Χριστίνας Μπόμπα αναφέροντας: «Ένα τόσο λαμπερό κορίτσι όπως η Χριστίνα Μπόμπα που είναι ζευγάρι με τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χαλάσουν αυτή τη λαμπερή εικόνα που έχουν με τα ταξίδια τους, τις φωτογραφίες τους, τα παιδάκια τους, εκφράζοντας αυτές τις δυσκολίες. Γιατί πρέπει να μας μαυρίσει και αυτή την εικόνα; Ας μας αφήσουν και κάτι λαμπερό να υπάρχει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Cancel Τζορτζ Κλούνεϊ: Οργή στα social media μετά την υπεράσπιση του Τζίμι Κίμελ για το «μέλλουσα χήρα» της Μελάνια
«Διαταραγμένος ή χαζός» γράφουν - Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Κλούνεϊ είπε ότι «τα αστεία είναι αστεία» για την ατάκα του παρουσιαστή Κίμελ για την Μελάνια Τραμπ
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν
Φαίη Σκορδά: «Εχω πάντα δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν» – Το σχόλιό της για την κοινή εμφάνιση με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη
Όλα δείχνουν ότι σε λίγο καιρό θα επισημοποιήσει τη σχέση του με έναν πολιτικό γάμο που θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι
Αλέξανδρος Αθανασιάδης και Φαίη Σκορδά