Lifestyle

Χρήστος Ζαμπούνης: Κινδύνευσα να πεθάνω από τα ναρκωτικά

«Δεν έπαιρνα ποτέ ναρκωτικά, τότε που κυκλοφορούσαν παντού στα πάρτι με ασημένιους δίσκους, επειδή ήμουν και αθλητής, κι όμως, έπεσα»

Για την ταραχώδη ζωή του μίλησε ο Χρήστος Ζαμπούνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επικίνδυνη εξάρτηση που είχε από τα ναρκωτικά.

Αποκαλύπτοντας τη σχέση εξάρτησης από τα ναρκωτικά, ο Χρήστος Ζαμπούνης λέει:

«Έγραψα μια αυτοβιογραφία, όταν κινδύνευσα να πεθάνω. Έφτασα στο σημείο που λέω ”έχετε γεια, βρυσούλες”! Έγραψα για όλους, για την κόρη μου, τους συγγενείς μου, την αδερφή μου, τον αδερφό μου, τους φίλους μου, παραδέχθηκα χρήση ναρκωτικών, κάτι που θεωρείται πως πλήττει μια εικόνα ενός «καθώς πρέπει» ανθρώπου».

«Το έκανα όμως, διότι αντελήφθην ότι, εφόσον μπόρεσα και τα σταμάτησα κι εγώ, έστω κι ένας να πει πως «αυτός γιατί το έκανε, μπορεί να το κάνω κι εγώ», έχει αξία. Ήθελα να το μοιραστώ, γιατί μάστιξ και έχει ψυχολογική αφετηρία, βεβαίως.

Τότε είχα χωρίσει με τη μητέρα της κόρης μου, πήρε το παιδί στην Αμερική, ένιωσα χαμένος. Δεν δικαιολογείται. Εγώ δεν έπαιρνα ποτέ ναρκωτικά, τότε που κυκλοφορούσαν παντού στα πάρτι με ασημένιους δίσκους. Γιατί ήμουν και αθλητής. Κι όμως, έπεσα», εξιστορεί ο δημοσιογράφος.

«Αυτό, για να το μοιραστώ, ήξερα το κόστος. Δηλαδή, δεν υπάρχει εκπομπή που να μην πάω και να μη με ρωτάνε για αυτό. Μου λένε άνθρωποι εχέφρονες «έχεις κάποιον λόγο να το πεις;». Με δείχνανε με το δάχτυλο. Δεν με ενδιαφέρει, διότι μόνο οι ανασφαλείς ενδιαφέρονται για τη γνώμη των υπολοίπων. Εάν ξέρεις γιατί το έκανες, ό,τι και να πουν, ξέρεις ποιος είσαι και γιατί το είπες», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Ζαμπούνης.

«Στον τάφο μου, λέω στους φίλους μου, θέλω να γράφει μια φράση κάπως αστεία: «Δεν πήρε μαζί του τίποτα». Υπό την έννοια ότι ως δημοσιογράφος όλα τα επικοινωνώ. Τα έχω πει, δεν κρατάω τίποτα», καταλήγει ο Χρήστος Ζαμπούνης στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο των «Παραπολιτικών», Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Μπόμπι Σέρμαν – Υπήρξε τραγουδιστής και ηθοποιός, είδωλο των εφήβων για δύο δεκαετίες
Ο Σέρμαν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε έφηβες για τις επιτυχίες του και τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και το πρόσωπό του κυριαρχούσε σε αφίσες περιοδικών όπως το Tiger Beat και το 16
Μπόμπι Σέρμαν
Ο Απόστολος Λύτρας έκανε αγωγή στην Σοφία Πολυζωγοπούλου – «Ζητάω τα ποσοστά μου στα ακίνητα» λέει ο ποινικολόγος
«Είναι μια αγωγή αποκτημάτων διότι κατά την διάρκεια του γάμου μας είχα αποκτήσει κάποια ακίνητα στο όνομά της και αρνήθηκε να μου τα επιστρέψει» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας
Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου
3