Κόσμος

Γαλλία: Αστυνομικοί έκαναν περιπολία στους πλημμυρισμένους δρόμους με μουσική από τον Τιτανικό – Το βίντεο που έγινε viral

Σε μία προσπάθεια να ελαφρύνουν το κλίμα των κατοίκων του Παρισιού που επλήγησαν από τις ισχυρές καταιγίδες

Καθώς η Γαλλία προσπαθεί να συνέλθει από τις σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν τη χώρα, εικόνες από το Παρίσι κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, όχι μόνο για τους πλημμυρισμένους δρόμους, αλλά και για ένα πρωτοφανές στιγμιότυπο που χάρισε η αστυνομία.

Σε βίντεο που έχει γίνει viral φαίνεται καρέ – καρέ η στιγμή που αστυνομικοί περιπολούν στους πλημμυρισμένους δρόμους στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, ενώ από τα ηχεία του περιπολικού ακούγεται μουσική και συγκεκριμένα η εμβληματική μελωδία του κινηματογραφικού «Τιτανικού», «My Heart Will Go On» της Σελίν Ντιόν. Ο λόγος; Για να ελαφρύνει το κλίμα των κατοίκων που επλήγησαν από τις ισχυρές καταιγίδες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25.06.25), μετά από τους τόνους νερού που έπεσαν στη γαλλική πρωτεύουσα και τη μετέτρεψαν… σε λίμνη.

Δύο νεκροί και 17 τραυματίες

Η γαλλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας ανακοίνωσε ότι 17 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Επιπλέον, περίπου 110.000 σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα, καθώς η κακοκαιρία έπληξε μεγάλο μέρος της χώρας μετά από μια περίοδο έντονης ζέστης.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ένα 12χρονο παιδί σκοτώθηκε στη νοτιοδυτική Γαλλία όταν δέντρο έπεσε πάνω του, ενώ ένας άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο στα βορειοδυτικά της χώρας όταν το τετρακίνητο ποδήλατό του προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα