Αθλητικά

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα αφήσουν ελεύθερο τον Βασίλιε Μίσιτς σύμφωνα με το ESPN

Δεν αναμένεται να φορέσει τη φανέλα των Μπακς ο Σέρβος

Οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν να ανοίξουν χώρο στο salary cap τους και όπως αναφέρει το «ESPN» ο Βασίλιε Μίσιτς αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τα «ελάφια».

Οι Μιλγουόκι Μπακς ξεκίνησαν δυναμικά στην offseason του ΝΒΑ, καθώς οι πρωταθλητές του 2021 απέκτησαν τον Μάιλς Τέρνερ των Ιντιάνα Πέισερς όπως και τον Βασίλιε Μίσιτς, με τον Ντέμιαν Λίλαρντ να αποχωρεί από το «Fiserv Forum».

Ωστόσο ο Σέρβος ο οποίος έχει συνδεθεί έντονα με ομάδες της Euroleague δεν θα παραμείνει στο Μιλγουόκι, καθώς τα «ελάφια» τον απέκτησαν, προκειμένου να ελευθερώσουν χώρο στο salary cap τους, διώχνοντας τον επί της ουσίας από το ρόστερ τους.

Αυτό υποστηρίζει ο συνεργάτης του ESPN, Μπόμπι Μαρκς, ο οποίος ασχολείται με το οικονομικό κομμάτι στο NBA, αναφέροντας στο Twitter πως ο Μίσιτς δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ των Μπακς για τη νέα σεζόν.

Πρακτικά δηλαδή, οι Μπακς αφού έδιωξαν από το ρόστερ τους τόσο το «βαρύ» συμβόλαιο του Λίλαρντ, όσο και τον Πατ Κόνατον, πήραν τον Μίσιτς με τους Μπακς ωστόσο να έχουν στόχο να φύγει και ο 31χρονος, προκειμένου να υπάρξει χώρος στο salary cup για να αποκτήσουν κάποιον άλλο παίκτη ή παίκτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα