Αθλητικά

Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: Έθιξε την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσής τους στην περσινή σεζόν

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την την προετοιμασία του και ο Ρουμάνος προπονητής αναφέρθηκε σε λάθη της περασμένης σεζόν

Μεγάλη αυτοσυγκέντρωση ειδικότερα προς το τέλος των αγώνων αλλά και όταν αμύνονται ζήτησε από τους παίκτες του στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σε ομιλία του στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στο γεγονός ότι ειδικότερα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε αρκετά γκολ λόγω της έλλειψης συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες του.

“Πέρσι μετά το 60ο λεπτό στα ματς πρωταθλήματος, δεχτήκαμε συνολικά εννέα γκολ, αυτό συνέβη λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Στην Ευρώπη αυτό δεν έγινε σε τόσο μεγάλο βαθμό”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος, με αφορμή που δόθηκε στην προπόνηση.

“Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί όταν κάνουμε άμυνα, να εκμεταλλευόμαστε τους χώρους όταν παίρνουμε την μπάλα…” τόνισε στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου επισημαίνοντας τα «θέλω» του, στους παίκτες να πρεσάρουν όταν δεν έχουν την μπάλα στα πόδια τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το «σοκ» του Παναθηναϊκού και το 2/2 από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Η βαθμολογία της Super League, οι φάσεις και όλα τα γκολ
Οι γκέλες από Παναθηναϊκό - Άρη και τα "τρίποντα" των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
ΦΩΤΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ