Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές: Αποφασισμένη να παρέμβει νομοθετικά η κυβέρνηση αν διαπιστώσει τραπεζικές χρεώσεις δύο ταχυτήτων

«Κανένα παράθυρο χρεώσεων όσον αφορά τις συναλλαγές από ΑΤΜ τραπεζών δεν πρόκειται να ισχύσει» ξεκαθαρίζουν κυβερνητικές πηγές

Αποφασισμένη να παρέμβει νομοθετικά η κυβέρνηση αν διαπιστώσει χρεώσεις δύο ταχυτήτων σε ΑΤΜ τραπεζών.

Όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές, κανένα παράθυρο χρεώσεων όσον αφορά τις συναλλαγές από ΑΤΜ τραπεζών δεν πρόκειται να ισχύσει, έστω και σε ένα ποσοστό των μηχανημάτων ανάληψης.

«Η κυβέρνηση έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες για τις τραπεζικές χρεώσεις», διαμηνύουν.

«Πήραμε κάποιες αποφάσεις με την ψήφιση του προϋπολογισμού, οι οποίες αποφάσεις αυτές είναι οριζόντιες. Δεν υπάρχει περίπτωση από το “παράθυρο” να εφαρμοστεί, έστω και σε ένα ποσοστό των μηχανημάτων ανάληψης άλλα πράγματα από αυτά τα οποία έχουμε αποφασίσει», επισημαίνουν.

«Σε περίπτωση που δούμε ότι υπάρχουν χρεώσεις “δύο ταχυτήτων”, η κυβέρνηση θα παρέμβει νομοθετικά, ξεκαθαρίζουν οι κυβερνητικές πηγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το νοσοκομείο Λαμίας υπενθύμισε «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας έκανε μεγάλα επεισόδια»
«Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς», επισήμανε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το νοσοκομείο Λαμίας υπενθύμισε «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας έκανε μεγάλα επεισόδια»
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50