Πολιτική

Μαρινάκης για το μπλόκο σε Ισραηλινούς τουρίστες στην Σύρο: «Έγινε κακή διαχείριση – H εφαρμογή του νόμου δεν μπαίνει στο ζύγι»

«Δεν είναι τιμητικό για την δημοκρατία μας» συμπλήρωσε

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για την αντίδραση των αρχών αλλά και για το μπλόκο από διαδηλωτές στην αποβίβαση ισραηλινών τουριστών στην Σύρο.

Ο Παύλος Μαρινάκης δεν φάνηκε καθόλου σύμφωνος με τις αντιδράσεις στην Σύρο, τις οποίες χαρακτήρισε «απαράδεκτες» ενώ δήλωσε ότι δεν συνάδουν με την δημοκρατία μας.

«Οι νόμοι ισχύουν και πρέπει να εφαρμόζονται. Ήταν μια κακή διαχείριση. Δεν ήταν μια καλή ημέρα και είναι απαράδεκτο από κάθε άποψη και οφείλουμε μια συγνώμη στους ανθρώπους αυτούς. Να μην μηδενίζεται η δουλειά του Λιμενικού και της ΕΛΑΣ».

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση κάποιοι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να αποβιβαστούν και δεν χρειάζεται να κάνουμε το μαύρο άσπρο. Εκείνη η ημέρα και εκείνη η στιγμή δεν είναι τιμητικό για την δημοκρατία μας. Στην Ελλάδα λογικές φασιστικές και αντισημιτισμού και εκφοβισμού ανθρώπων για το θρήσκευμα, την καταγωγή τους δεν έχουν χώρο. Για όσους έκαναν αυτή τη διαδήλωση είναι ότι η στάση τους είναι πέρα από οποιαδήποτε λογική στη δημοκρατία. Ήμασταν από τα πρώτα κράτη που μίλησαν για την προστασία των αμάχων στη Γάζα αλλά υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να ξεπερνάμε και την επόμενη φορά πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος. Αυτή η διαδήλωση με τον τρόπο που έγινε μας δείχνει την άλλη όψη του φασισμού. Λέμε στις αρχές ότι η εφαρμογή του νόμου δεν μπαίνει στο ζύγι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μετρό Συντάγματος μία ημέρα πριν τα «εγκαίνια» της 24ωρης λειτουργίας του
Συνομίλησε με εργαζόμενους στο κέντρο ελέγχου του μετρό και ευχαρίστησε το προσωπικό όλων των μέσων μεταφοράς για τη στήριξή του στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατέθεσε μήνυση κατά του 42χρονου μαστροπού – «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι φίλος μου» έλεγε στα θύματά του
Η μήνυση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έχει κατατεθεί εδώ και τρεις μήνες όταν μια γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του μαστροπού και πήγε στην αστυνομία
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 3