Ελλάδα

Βόλος: Με τον ύμνο της ΑΕΚ και κρατώντας καπνογόνα στα χέρια, το τελευταίο αντίο στον 18χρονο Νίκο

Το φέρετρο του 18χρονου ήταν τυλιγμένο με τη σημαία της αγαπημένης τους ομάδας

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης και πόνου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/09/2025) στον Βόλο και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, η κηδεία του 18χρονου Νίκου Παλάσκα.

Ο 18χρονος Νίκος, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, άφησε την τελευταία του πνοή από εγκεφαλική αιμορραγία παθολογικής αιτιολογίας, η οποία προκλήθηκε από ανεύρυσμα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (30/08/2025) στον Βόλο.

Τη σορό του άτυχου νέου συνόδευσαν δεκάδες φίλοι, που αφίχθησαν στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής με μηχανάκια και φορώντας λευκά μπλουζάκια, σε ένα συγκινητικό και συμβολικό δείγμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Έξω από τον Ιερό Ναό, ο κόσμος τραγούδησε τον ύμνο της ΑΕΚ, με τα καπνογόνα στα χέρια, ως ένα τελευταίο αντίο σε ένα παιδί που αγαπούσε την ομάδα και ήταν ενεργό μέλος του Συνδέσμου της Original ΑΕΚ, ενώ το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας.

Χθες, όπως αποκάλυψε στο magnesianews,gr ο πατέρας του 18χρονου, Αργύρης Παλάσκας, γυμναστής στον Ολυμπιακό Βόλου, ιστορικό ανευρύσματος υπήρχε στην οικογένεια, το οποίο μάλιστα είχε στοιχίσει τη ζωή τόσο στον παππού όσο και στη γιαγιά του άτυχου νεαρού.

Ο 18χρονος βρισκόταν με την παρέα του στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο έδαφος, ενώ προσπάθησε αρχικά να σταθεί όρθιος.

Οι φίλοι του, έντρομοι, κάλεσαν σε βοήθεια, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά την άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από το 2024 είχαν γίνει καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Τσαγκαράκη - «Δεν γνωρίζω καν τον κύριο» λέει η χήρα του Δημήτρη Μυταρά
«Είναι έγκλημα το να κάνεις πλαστά έργα και να τα πουλάς για γνήσια, είναι ένα έγκλημα που διαιωνίζεται, πρώτη φορά το ακούω αυτό το όνομα», είπε η χήρα του γνωστού καλλιτέχνη Δημήτρη Μυταρά
Ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης
Μαρία Γρατσία: «Φιάσκο η δίκη για τα Τέμπη, ένιωσα ντροπή ως λειτουργός της δικαιοσύνης» – Αινιγματική για το κόμμα Καρυστιανού
«Μία μητέρα θανόντος είπε ότι δεν άντεχε να κάθεται δίπλα σε κατηγορούμενο, ενώ άλλος συγγενής θύματος τόνισε ότι βίωσε κρίση πανικού», επισήμανε
Μαρία Γρατσία
8
Στη φυλακή αρχιμανδρίτης που μαζί με πρώην ιερέα «έφαγαν» 1,5 εκατομμύριο από πιστούς στη Θεσσαλονίκη
Έταζαν καίριες θέλεις στην Μητρόπολη και είχαν πλαστογραφήσει έγγραφα με σφραγίδες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ακόμη και του Οικουμενικού Πατριαρχείου
Δικαστική αίθουσα 5
Συγκλονίζει η μητέρα του Γιώργου Τσιτόγλου που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα - «Αν ήξερα τι θα πάθει δε θα τον άφηνα να φύγει»
«Κάτι άλλο κρύβεται, θέλω να βρεθεί αυτή η αλήθεια και να το πληρώσουν όλοι όσοι είναι από πίσω , ήταν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου και είχε αδυναμία στο παιδί του», ανέφερε συγκινημένη η πρώην σύζυγος του
Καρδίτσα
Θεσσαλονίκη: Κλείνει τμήμα της Περιφερειακής την Πέμπτη το βράδυ – Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του «Παπαγεωργίου»
Οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς θα υπάρξουν αποκλεισμοί κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία και ώρες
Θεσσαλονίκη έργα σε δρόμο