Ελλάδα

Αυξημένη κίνηση στην Βασιλίσσης Αμαλίας λόγω βλάβης λεωφορείου

Ουρές κίνησης παρατηρούνται νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (14/9/2025), στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου.

Συγκεκριμένα, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε από μηχανική βλάβη και έχει δημιουργηθεί πολύ κίνηση και δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος της οδού Αθανασίου Διάκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Η κίνηση στο σημείο στις 17:45:

κίνηση

Η κίνηση σταδιακά φαίνεται να μειώνεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διεθνής Ημέρα Μνημείων: «Πλημμύρισαν» οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία λόγω ελεύθερης εισόδου
Σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις διοργανώνονται σε μουσεία, μνημεία και χώρους πολιτισμού, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για όλους - Η ημέρα έχει οριστεί από την UNESCO και το Διεθνές Συμβούλιο Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS)
Τουρίστες στην Ακρόπολη
Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Κεφαλονιάς: «Παρίστανε την νοσηλεύτρια» η γυναίκα που έκανε τις καταγγελίες μετά τον θάνατο της Μυρτούς
«Ψευδώς ανέφερε ότι οι γιατροί δεν ήταν παρόντες στο ΤΕΠ κατά την άφιξη της άτυχης 19χρονης κοπέλας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με βάση τις μαρτυρίες της βάρδιας του νοσηλευτικού προσωπικού»
Διάδρομος νοσοκομείου 5