Κόσμος

Νέα Υόρκη: 38χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του 16χρονη επειδή τον απέρριψε – Βίντεο ντοκουμέντο από την φονική παράσυρση

Το άτυχο κορίτσι εκσφενδονίστηκε και χτύπησε σε στύλο - Στο βίντεο φαίνεται η μητέρα της να τραυματίζεται στα πόδια και να γονατίζει πάνω από το παιδί της φωνάζοντας «κόρη μου, κόρη μου»

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο βγήκε στη δημοσιότητα από τη Νέα Υόρκη και δείχνει τον 38χρονο οδηγό Έντουιν Κρουζ – Γκόμεζ να χτυπά με το αυτοκίνητό του και να σκοτώνει ένα 16χρονο κορίτσι, λίγη ώρα αφού της πρότεινε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με αντάλλαγμα χρήματα.

Η 16χρονη περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με την μητέρα της και τον πατριό της, το περασμένο Σάββατο (13.09.2025) όταν ο 38χρονος οδηγός, σε κατάσταση μέθης, προσέγγισε τις 2 γυναίκες και ξεκίνησε να τις παρενοχλεί σεξουαλικά.

«Θέλω να κάνω σεξ μαζί σου, αν σου δώσω χρήματα, θα κάνεις σεξ μαζί μου;», φέρεται πως έλεγε ο 38χρονος.

Ο πατριός της ανήλικης, στο άκουσμα αυτών των προτάσεων, προσπάθησε να την υπερασπιστεί και έτσι ξέσπασε καβγάς.

Τότε ο δράστης πήρε το αυτοκίνητό του και παρέσυρε το άτυχο κορίτσι που εκσφενδονίστηκε και χτύπησε σε στύλο. Η μητέρα της, φαίνεται στο βίντεο να τραυματίζεται στα πόδια και να γονατίζει πάνω από το παιδί της φωνάζοντας «κόρη μου, κόρη μου».

Προσοχή σκληρές εικόνες:

Ο δράστης στη συνέχεια έβαλε έκανε όπισθεν, χτύπησε ένα βαν, εγκατέλειψε το όχημά του και έφυγε από το σημείο με τα πόδια, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Εν τέλει ο δράστης συνελήφθη και αποδείχθηκε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Δικαιολόγησε τον εαυτό του λέγοντας στους αστυνομικούς ότι η οικογένεια του επιτέθηκε πρώτη.

«Ακούστε, δεν θέλω να πάω φυλακή. Με χτύπησαν έξω από αυτό το μπαρ επειδή είπα κάτι για ένα κορίτσι», είπε.

«Μπήκα στο αυτοκίνητό μου. Τους ακολούθησα. Έπεσα με το αυτοκίνητό μου σε έναν στύλο. Πήγαινα με 25 μίλια την ώρα. Δεν έχω άδεια οδήγησης. Την σκότωσα;», ρώτησε.

Η 16χρονη είχε ήδη φύγει από τη ζωή μέχρι να έρθουν οι διασώστες.

Ο Κρουζ-Γκόμεζ κατηγορήθηκε για μια φόνο, 3 απόπειρες φόνου, 2 επιθέσεις, ανθρωποκτονία από αμέλεια και άλλα αδικήματα που αφορούν την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο δράστης αναμένεται να βρεθεί ενώπιων των αρχών στις 19 Σεπτεμβρίου και αν καταδικαστεί κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από 25 χρόνια έως ισόβια.

Πληροφορίες από Abc news

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Ο Ρούτε «μαζεύει» τις συνέπειες της αποχώρησης αμερικανικών στρατευμάτων από τη Ρουμανία – «Αυτό συμβαίνει συνέχεια»
Ο Μαρκ Ρούτε υποβαθμίζει τη σημασία της αμερικανικής απόφασης, την ώρα που οι «υβριδικές επιθέσεις» που αποδίδονται στη Ρωσία πληθαίνουν στην Ανατολική Ευρώπη
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε
Γαλλία: 5 τραυματίες από την επίθεση με αυτοκίνητο στο νησί Ολερόν – Οι αρχές εξετάζουν ψυχιατρικά κίνητρα
Ένας άνδρας παρέσυρε σκόπιμα πεζούς και ποδηλάτες στο νησί Ολερόν, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» τη στιγμή της σύλληψής του – Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ψυχικής διαταραχής
Το καμένο αυτοκίνητο του άνδρα που χτύπησε πεζούς στο νησί Ολέρον στη Γαλλία
Μεξικό: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη μέση του δρόμου η πρόεδρος Σέινμπαουμ – Συνελήφθη ο δράστης
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ έπεσε θύμα απρεπούς και σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ χαιρετούσε το πλήθος στο ιστορικό κέντρο της Πόλης του Μεξικού
Το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να επιτίθεται σεξουαλικά στην πρόεδρο του Μεξικού, Κλαούντια Σέινμπαουμ
Ανανεώθηκε πριν 15 λεπτά
Ο Χουάν Κάρλος για όλους και για όλα στο βιβλίο του «Reconciliation»: «Ο γιος μου Φελίπε μού γύρισε την πλάτη – Η Σοφία είναι αναντικατάστατη»
Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας δηλώνει μετανιωμένος στα απομνημονεύματά του για τις ερωμένες του και το δώρο των 100 εκατ. από τη Σαουδική Αραβία και ονειρεύεται να επιστρέψει στην Ισπανία
Τα απομνημονεύματα του Χουάν Κάρλος