Lifestyle

Η ηθοποιός του «Σασμού» Βέρα Μακρομαρίδου, με φουσκωμένη κοιλίτσα στην παραλία: «Έτσι ήταν το καλοκαίρι μας»

Μετρά αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Βέρα Μακρομαρίδου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Σασμό»

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, με τον οποίο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2024. Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό ότι η Βέρα Μακρομαρίδου περιμένει το πρώτο τους παιδάκι και το βράδυ της Τετάρτης (23.10.2025) εκείνη θέλησε να μοιραστεί μία καλοκαιρινή πόζα με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Έτσι ήταν το καλοκαίρι μας. Νομίζαμε ότι τότε ήταν μεγάλη η κοιλιά μου…. αχαχα. Ένα επιβεβαιώνεται. Ισχύουν όλα τα κλισέ. Προσμονή: ελπιδοφόρα αναμονή», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή της, αποκαλύπτοντας ότι μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα φέρει στη ζωή το μωράκι της. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Βέρα Μακρομαρίδου (@vera_makromaridou)

Σημειώνεται ότι τη φετινή σεζόν η Βέρα Μακρομαρίδου παίρνει μέρος στη δραματική σειρά εποχής του ALPHA, «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι».

«Θέλαμε για τις οικογένειές μας να γίνει ο πολιτικός και μετά στην Καισαριανή στο μαγαζί μας να ξέρουμε τι τρώνε πού κάθονται και μετά το πάρτι θέλαμε να είναι στην παραλία για τους φίλους μας, να πιούμε μέχρι το πρωί. Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν λίγο πάστορας, παρουσιαστής της βραδιάς.

Η πρόταση γάμου έγινε πέρσι στην Αίγινα χωρίς κότερο και μπαλόνια, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με ένα ζευγάρι φίλων, μου έκανε πρόταση στο μπαλκόνι του δωματίου που μέναμε», είχε δηλώσει για τον γάμο της η ηθοποιός το καλοκαίρι του 2024.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι έχει ανεύρυσμα στο εγκέφαλο – Θεωρεί ότι εμφανίστηκε εξαιτίας του αγχωτικού της διαζυγίου με τον Κάνιε Γουέστ
Η ίδια αποκάλυψε δακρυσμένη στο ριάλιτι «The Kardashians», ότι οι γιατροί διαπίστωσαν ανεύρυσμα εγκεφάλου μετά από μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη
Kim Kardashian