Αθλητικά

Ίντερ – Φιορεντίνα 3-0: Ξέσπασαν οι «νερατζούρι» στο Μιλάνο

Ο Τσαλχάνογλου και ο Σούτσιτς πέτυχαν τα γκολ του αγώνα

Η Ίντερ πήρε εύκολη νίκη κόντρα στη Φιορεντίνα με 3-0 με τον Τσαλχάνογλου να πετυχαίνει δύο γκολ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Ο Τσαλχάνογλου στο 66′ με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή πέτυχε το γκολ που βέψαχνε η Ίντερ κόντρα στη Φιορεντίνα. Ο Σούτσιτς στο 71′ έκανε ωραία κούρσα και «έγραψε» το 2-0 στον αγώνα.

Η Φιορεντίνα έμεινε με δέκα παίκτες στο 86′ για πέναλτι του Βίτι και ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε εύστοχα για να κάνει το τελικό 3-0 για τους «νερατζούρι». Η Ίντερ βρίσκεται στην 3η θέση με 18 βαθμούς, ενώ οι βιόλα συνεχίζουν την κακή πορεία τους με 4 βαθμούς, όντας στην προτελευταία θέση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα