Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό έκανε ο Κοστίνια. Ο Πορτογάλος μπακ δήλωσε περήφανος και ευτυχισμένος.
Ο Ολυμπιακός επέκτεινε το συμβόλαιο του Κοστίνια μέχρι το 2029, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανταμείβει τον Πορτογάλο μπακ με ένα καλύτερο συμβόλαιο για τις εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο 25χρονος άσος αναφέρθηκε στα συναισθήματα που έχει αλλά και στην περσινή σεζόν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Νιώθω μεγάλη περηφάνεια και είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτή την ανανέωση με αυτόν τον σύλλογο. Είναι σημάδι πως ήταν μία επιτυχημένη σεζόν. Περηφάνεια είναι η λέξη που μπορώ να πω για την ανανέωση του συμβολαίου μου.
Η περσινή σεζόν ήταν απίστευτη. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία, ήταν εκπληκτικά καλή. Κατακτήσαμε το νταμπλ, παίξαμε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήταν απίστευτο.
Είναι πολύ όμορφο να ζεις σε αυτή τη χώρα. Οι άνθρωποι είναι εκπληκτικοί, οι οπαδοί είναι παθιασμένοι. Πιστεύω ότι αυτή η σεζόν θα είναι ίδια ή και καλύτερη από την προηγούμενη. Το να μοιραστώ αυτές τις στιγμές με τον Ολυμπιακό είναι κάτι απίστευτο”, δήλωσε ο Κοστίνια.