Αθλητικά

Ο Λεμπρόν Τζέιμς επιστρέφει από τον τραυματισμό του και ετοιμάζεται να μπει στην 23η σεζόν του στο NBA

Θα γίνει ο παίκτης με τις περισσότερες σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

Ο Λεμπρόν Τζέιμς προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς και είναι κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά τα play off του 2025 του NBA.

Μετά από έξι μήνες προπονήθηκε χωρίς να νιώσει πόνο και είναι έτοιμος να μπει στην 23η του σεζόν στο NBA. Ο Λεμπρόν Τζέιμς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο ισχύο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Λέικερς και έκτοτε δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με τον Ντέιβ ΜακΜέναμιν του ESPN είναι πιθανό να αγωνιστεί την Τρίτη (18/11/25) κόντρα στους Τζαζ. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος ανέφερε «όσο μεγάλη ήταν η είδηση την Τετάρτη (12/11) ότι ο ΛεΜπρον έπαιξε πέντε εναντίον πέντε για πρώτη φορά σε σχεδόν έξι μήνες, από τα play off εναντίον της Μινεσότα, την Πέμπτη (13/11) ήταν ακόμα μεγαλύτερη, επειδή κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση».

«Από πολλές πηγές μου έχουν πει ότι συμμετείχε πλήρως. Έκαναν ασκήσεις πέντε εναντίον πέντε και μπορούσε να κινείται χωρίς να νιώθει πόνο στην κάτω πλάτη ή στη δεξιά πλευρά του σώματός του.

Την Τρίτη έχει αγώνα. Βρισκόμαστε σε μια φάση όπου μπορούμε να κοιτάξουμε το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας και να πούμε ότι ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι το παιχνίδι όπου θα δούμε τον ΛεΜπρον Τζέιμς να κάνει το ντεμπούτο του στη σεζόν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Η Γαλατάσαραϊ «λύγισε» την τρομερή Γιουβέντους στην παράταση και «κλείδωσε» τις 16 ομάδες της επόμενης φάσης – Αποτελέσματα, φάσεις και γκολ
Μετά το 5-2 στο πρώτο ματς και το 3-0 στη ρεβάνς, η Γαλατάσαραϊ σκόραρε στην παράταση και πήρε την πρόκριση στους «16» του Champions League
Οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ
Στη φυλακή ο πρόεδρος του Ιωνικού και δυο οπαδοί της ομάδας για τα επεισόδια στο Κηφισιά – ΟΦΗ
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, εξύβριση, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Κηφισιά - ΟΦΗ