Αθλητικά

Ο Βάνια Ντρκούσιτς ξανά στο «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ

Αποχωρεί από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ο 26χρονος διεθνής Σλοβένος αμυντικός

Ο Βάνια Ντρκούσιτς παραμένει στο “στόχαστρο” του ΠΑΟΚ και στη Σλοβενία υποστηρίζουν ότι οι δύο πλευρές εξετάζουν την περίπτωση συνεργασίας, αφού ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί για τον Βάνια Ντρκούσιτς και το καλοκαίρι του 2024, πριν αυτός καταλήξει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά τότε η μετεγγραφή του δεν προχώρησε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με τον 26χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή να επιθυμεί όμως να φύγει από τη Ρωσία, δεν αποκλείεται το “παράθυρο” για τη μετεγγραφή του να… ανοίξει ξανά στον ΠΑΟΚ, ενόψει του Ιανουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα