Κόσμος

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζεται να παρέχει «ιατρική βοήθεια» μετά την φονική έκρηξη στο Κραν Μοντανά

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 115 τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι σοβαρά, σε μπαρ του χιονοδρομικού θερέτρου

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρίσκεται «σε επαφή» με τις ελβετικές αρχές για την παροχή «ιατρικής βοήθειας» μετά την έκρηξη και τη φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά, όπως ανακοίνωσε σήμερα (01.01.2026).

«Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στα πολλά θύματα της έκρηξης στο Κραν Μοντανά, στις οικογένειές τους και στους διασώστες που επιχειρούν», έγραψε η Ευρωπαία επίτροπος Χατζά Λαμπίμπ με ανάρτηση στο Χ.

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 115 τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι σοβαρά, έπειτα από μια έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα μπαρ γεμάτο κόσμο κατά τη διάρκεια ενός πρωτοχρονιάτικου πάρτι, στο θέρετρο σκι Κραν Μοντανά, σύμφωνα με τον τελευταίο προσωρινό απολογισμό των ελβετικών αρχών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μια 55χρονη Τουρκάλα ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του Ντόναλντ Τραμπ – «Θέλω μόνο να μάθω αν είναι πατέρας μου»
Η μητέρα της Necla Özmen, της αποκάλυψε ότι είχε γεννήσει ένα νεκρό παιδί και πως και μια γυναίκα που είχε παράνομη σχέση με τον Trump, της έδωσε το δικό της νεογέννητο
Η Necla Özmen