Κόσμος

Γερμανία: Σύσταση γερμανικής «ICE» ζητά το AfD Βαυαρίας

Η μονάδα θονομάζεται AFA, από τα αρχικά των γερμανικών λέξεων «'Ασυλο», «Δίωξη» και «Απελάσεις»

Τη σύσταση μονάδας «Ασύλου, Έρευνας και Απελάσεων» στο πρότυπο της ICE των ΗΠΑ εισηγείται η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) στη Βαυαρία. 

Σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung., η κοινοβουλευτική ομάδα της AfD στο κρατιδιακό κοινοβούλιο της Βαυαρίας στη Γερμανία προτείνει τη δημιουργία μονάδας «παρόμοιας με την ICE» στις ΗΠΑ η οποία θα ονομάζεται AFA, από τα αρχικά των γερμανικών λέξεων «’Ασυλο», «Δίωξη» και «Απελάσεις».

Στόχος της μονάδας θα είναι η «σημαντική αύξηση του ποσοστού απελάσεων μέσω στοχευμένης εργασίας, ο περιορισμός της κατάχρησης του συστήματος ασύλου και η εγγύηση της δημόσιας ασφάλειας και της αποδοχής μακροπρόθεσμα του νόμου περί ασύλου».

Σύμφωνα επίσης με την taz, η AfD Βαυαρίας ζητά επίσης την απέλαση ακόμη και Γερμανών πολιτών καταδικασμένων για εγκλήματα ή ατόμων που θεωρούν ότι έχουν αποκτήσει τη γερμανική υπηκοότητα με «δόλια» μέσα, ενώ σε κλειστή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος η επικεφαλής Κάτριν Έμπνερ-Στάινερ ζήτησε απαγόρευση της βραδινής κυκλοφορίας για τους αιτούντες άσυλο, προκειμένου, όπως είπε, να αυξηθεί η δημόσια ασφάλεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θηριώδη κύματα παρέσυραν και έπνιξαν 13χρονη στη Μάλτα: Αγνάντευε τη θάλασσα με την οικογένειά της σε πεζόδρομο
Η σορός του κοριτσιού βρέθηκε παγιδευμένη σε βράχους στον πυθμένα της θάλασσας και ανασύρθηκε από τους δύτες - Τα κύματα παρέσυραν τον πατέρα και τον αδερφό της οι οποίοι κατάφεραν να κολυμπήσουν και να σωθούν
Μάλτα