Lifestyle

Τριαντάφυλλος σε Βαγγέλη Περρή: «Χίλια συγγνώμη, δεν το ήξερα»

«Όταν έκανα το βίντεο για τον Λιάγκα, δεν ήξερα ότι η μητέρα του έχει φύγει από τη ζωή», είπε ο τραγουδιστής
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τριαντάφυλλος λίγο πριν πετάξει για Κέρκυρα έκανε δηλώσεις στο Πρωινό και την Αναστασία Ζάρκα, με τον τραγουδιστή να μιλάει για τον Κωσταντίνο Βασάλο, την Eurovision και για τον Βαγγέλη Περρή, στον οποίο ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Αν δεν με πειράξει κάποιος, δεν τον πειράζω. Επίσης, δεν πειράζω για να με πειράξουν», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος, με αφορμή τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για κάποια λόγια του τραγουδιστή.

Ο Τριαντάφυλλος στη συνέχεια για Χατζίδου – Παύλου, που πυροδότησαν τα σχόλια του, είπε: «Δες τι έλεγαν για μένα και με τι κακία μιλούσαν. Με πουθενάδες δεν ασχολούμαι ξανά».

Για τον Βαγγέλη Περρή και όσα είπε ο ίδιος χθες στο Πρωινό, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Όταν έκανα το βίντεο για τον Λιάγκα, δεν ήξερα ότι η μητέρα του έχει φύγει από τη ζωή.

Όταν φεύγει ένας δικός σου άνθρωπος, είναι μεγάλη απώλεια. Και μένα έχει φύγει ο πατέρας μου και το ξέρω, είναι ότι χειρότερο. Δεν το ήξερα, χίλια συγγνώμη κύριε Περρή!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γωγώ Μαστροκώστα: «Ο Τραϊανός Δέλλας έφευγε με την τελευταία πτήση για Αθήνα και επέστρεφε το πρωί άυπνος για να την δει για λίγες ώρες»
«Ήθελε να είναι δίπλα στην αγαπημένη του Γωγώ έστω λίγες ώρες. Τελικά άφησε την προπονητική και τον ΟΦΗ για να στηρίξει τη γυναίκα του, Μεγάλε Τραϊανέ συλλυπητήρια» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μανώλης Αλεξάκης
Ο Τραϊανός Δέλλας 33
Η συγκινητική ανάρτηση του Τραϊανού Δέλλα με το «αντίο» στην Γωγώ Μαστροκώστα - «Όσο μακριά και να πετάξεις η αγάπη μου θα σε φτάνει»
«Ευχαριστώ τον θεό που μου χάρισε έναν από τους αγγέλους του για να με συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια και να με κάνει καλύτερο άνθρωπο», έγραψε ο σύζυγός της
Τραϊανός Δέλλας-Γωγώ Μαστροκώστα 30