Lifestyle

Κατερίνα Γκαγκάκη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τα έξι χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

Χωρίς πολλές λέξεις, κατάφερε να αποτυπώσει τον πόνο της απώλειας που βιώνει

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση προχώρησε χθες, Τρίτη 31 Μαρτίου 2026, η Κατερίνα Γκαγκάκη, στον λογαριασμό της στο instagram.

Η γνωστή επικοινωνιολόγος και διευθύντρια επικοινωνίας του OPEN, Κατερίνα Γκαγκάκη, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία τη βλέπουμε να δίνει ένα φιλί στο μάγουλο στον πατέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή. Χωρίς πολλές λέξεις, κατάφερε να αποτυπώσει τον πόνο της απώλειας που βιώνει τα τελευταία έξι χρόνια.

«31.03.20… 6 χρόνια σήμερα. Κι ακόμα σηκώνω το τηλέφωνο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia)

 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει μιλήσει πολλές φορές για τον πόνο αυτής της τόσο σημαντικής απώλειας στη ζωή της μιας και με τον πατέρα της ήταν αρκετά δεμένη, και πάντα φροντίζει στην «επέτειο» θανάτου του, να τιμά τη μνήμη του με μια ανάρτηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα