Lifestyle

Η Μαίρη Αργυριάδου για τη φημολογούμενη σχέση με τον Κώστα Δόξα: «Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι»

Η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή

Φωτιές έχει ανάψει ένα πρόσφατο δημοσίευμα που αναφέρει ότι η Μαίρη Αργυριάδου και ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας είναι ζευγάρι. 

Συγκεκριμένα, το ένθετο Real Life της Real News ανέφερε ότι η δημοσιογράφος και ο τραγουδιστής είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μαίρη Αργυριάδου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και απάντησε αν είναι ζευγάρι με τον Κώστα Δόξα.

Τα όσα είπε η δημοσιογράφος του STAR που εμφανίζεται και στο Just the 2 of us με τον Stan προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής (19.04.2026). 

«Πάρα πολύ ωραία ήταν το Πάσχα. Κάθε Πάσχα περνάω ωραία. Πήγα στην Κέρκυρα με παρέα», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

Τότε κλήθηκε να απαντήσει για το δημοσίευμα περί σχέσης με τον Κώστα Δόξα και η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε: Δεν με πήραν τηλέφωνο πρώτον (σ.σ. από το Real Life). Έτσι; Είμαστε και συνάδελφοι. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Κώστα. Πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δημοσθένης Παπαδόπουλος για κίνημα «Metoo»: Είμαστε σε ένα άκρο το οποίο αισθάνομαι ότι έχει παραγίνει
«Δίδασκα σε σχολή υποκριτικής και από φέτος δεν διδάσκω γι’ αυτούς τους λόγους που συζητάμε, γιατί τα πράγματα έχουν παραγίνει σε όλα τα επίπεδα» είπε ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος
Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης