Αθλητικά

O Μάνουελ Νόιερ έγραψε αρνητική ιστορία: Δεν έπιασε την μπάλα ούτε μία φορά στον ημιτελικό Παρί – Μπάγερν

Εφιαλτική βραδιά για τον Γερμανό τερματοφύλακα στο Παρίσι

Τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του πραγματοποίησε ο Μάνουελ Νόιερ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σ’ ένα παιχνίδι όπου έχουν σημειωθεί 9 γκολ (5-4 νίκησε η Παρί Σεν Ζερμέν την Μπάγερν Μονάχου), οι μόνοι ποδοσφαιριστές που δεν γίνεται να είναι πρωταγωνιστές είναι οι τερματοφύλακες. Βέβαια, ο Μανουέλ Νόιερ το τερμάτισε, εκτελώντας χρέη… τροχονόμου στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος πορτιέρε της Μπάγερν Μονάχου έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας, τουλάχιστον στις τελευταίες 16 αγωνιστικές περιόδους που δέχεται 5 γκολ σε ένα παιχνίδι στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης, δίχως να πραγματοποιήσει ούτε μια απόκρουση!

Ο Νόιερ έγραψε αρνητική ιστορία, καθώς δεν κατάφερε να πιάσει την μπάλα ούτε μία φορά. Για την ακρίβεια, μόνο μάζευε την μπάλα από τα δίχτυα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Παρί – Μπάγερν 5-4: Η αποθέωση του ποδοσφαίρου και όλα τα στοιχειωμένα ρεκόρ που έσπασαν στον ημιτελικό του Champions League
Στο Παρίσι παρακολουθήσαμε την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, με τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να προσφέρουν τον πιο συγκλονιστικό ημιτελικό στην ιστορία του Champions League
REUTERS