Κόσμος

Βρετανία: Θρίλερ στο Μπράιτον μετά τον εντοπισμό τριών νεκρών γυναικών στη θάλασσα

Οι σοροί ανασύρθηκαν τα ξημερώματα - Δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι ταυτότητές τους
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι σοροί τριών γυναικών ανασύρθηκαν από τη θάλασσα στο Μπράιτον της Βρετανίας. Οι ταυτότητές τους δεν έχουν επιβεβαιωθεί με τις έρευνες της Αστυνομίας να είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

Η αστυνομία του Σάσεξ της Βρετανίας κλήθηκε περίπου στις 5:45 το πρωί (13.05.2026) έπειτα από αναφορές που εξέφραζαν ανησυχία για την ασφάλεια των τριών γυναικών. Λίγο αργότερα, οι σοροί τους εντοπίστηκαν στη θάλασσα κοντά στη λεωφόρο Madeira Drive στο Μπράιτον. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη «ταχεία έρευνα» προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι ταυτότητες των γυναικών.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας, Άνταμ Χέις, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό και οι έρευνες εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς ώστε να επιβεβαιωθούν οι ταυτότητες των τριών γυναικών και να διαπιστωθεί ακριβώς τι έχει συμβεί.

Γνωρίζω ότι το γεγονός προκαλεί ανησυχία στην τοπική κοινωνία, όμως ζητώ από το κοινό να αποφεύγει την περιοχή αυτή τη στιγμή, καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης συνεχίζουν το έργο τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κυπριακό: Ανοικτό το ενδεχόμενο σχεδίου πριν κλείσει το 2026 – «Το κλειδί είναι στην Τουρκία» λέει ο Χριστοδουλίδης
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας βλέπει «πράσινο φως» για ουσιαστικές συζητήσεις, με φόντο τις επαφές Γκουτέρες – Ερντογάν και τη νέα άτυπη πολυμερή διάσκεψη
Νίκος Χριστοδουλίδης
«Είσαι πολύ όμορφη»: Το SMS του Μακρόν σε Ιρανή ηθοποιό που προκάλεσε την έκρηξη της Μπριζίτ και το viral χαστούκι
Το άγνωστο παρασκήνιο και τα γραπτά μηνύματα στο κινητό του Μακρόν που είδε η Μπριζίτ, αποκαλύπτει ο πολιτικός συντάκτης του περιοδικού Paris Match, Φλοριάν Ταρντίφ
Η άβολη στιγμή του χαστουκιού στον Μακρόν από την Μπριζίτ, μέσα στο αεροπλάνο
Η κλιματική αλλαγή είναι σεξιστική, προειδοποιούν ΜΚΟ – «Όταν χτυπούν οι ξηρασίες, οι γυναίκες είναι αυτές που τρώνε λιγότερο»
Κάθε αύξηση 1° Κελσίου της παγκόσμιας θερμοκρασίας συνδέεται με αύξηση 4,7% της ενδοοικογενειακής βίας, επεσήμανε τον Απρίλιο του 2025 έρευνα της Initiative Spotlight
κλιματική αλλαγή
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην Κίνα για συνάντηση με Σι Τζινπίνγκ: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»
Η πιο πιεστική ανησυχία είναι να βρεθεί ένας τρόπος να ανοίξουν και πάλι τα Στενά του Ορμούζ, απ΄όπου διέρχεται η μισή ποσότητα αργού πετρελαίου της Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ