Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“A Bola”: “Ολυμπιακός και Μπενφίκα σταμάτησαν τις διαπραγματεύσεις για τον Σεμέδο”

“A Bola”: “Ολυμπιακός και Μπενφίκα σταμάτησαν τις διαπραγματεύσεις για τον Σεμέδο”
ΦΩΤΟ Intime

Στην αποκάλυψη πως Ολυμπιακός και Μπενφίκα διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις τους για τον Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε η πορτογαλική εφημερίδα “A Bola” σήμερα (11/9), χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν αυτή η εξέλιξη είναι οριστική.

Διακοπή των διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο, “τουλάχιστον έως την άλλη εβδομάδα” λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ύπαρξη πιθανότητας πρότασης από άλλη ομάδα και επιστροφή του μάνατζερ, Ουλίσες Σάντος στη Λισαβόνα, αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα “A Bola”.

“Ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εβδομάδα, καθώς αυτό το Σάββατο υπάρχει ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας για τον σύλλογο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς ώθησε τον Ρούμπεν Σεμέδο να παραμείνει στην Αθήνα”, αναφέρει η εφημερίδα και καταλήγει:

“Οι Έλληνες επανεξέτασαν την κατάταση, αλλά υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν λάβει μια πρόταση υψηλότερη από εκείνη της Μπενφίκα, μεγαλύτερη από 10 εκατ. ευρώ. Ο Ουλίσες Σάντος, μάνατζερ που εκπροσώπησε τη Μπενφίκα (σ.σ. ήταν εκείνος και στη μεταγραφή του Πέπε), επέστρεψε στη Λισαβόνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις