Αθλητικά

AEK: Ζωγράφησαν τα αποδυτήρια οι παίκτες του Πλάθα

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ζοάν Πλάθα, προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό πήρε την πρωτοβουλία να κάνει τους παίκτες του… ζωγράφους.

Ο Πλάθα έβαλε τους παίκτες της ΑΕΚ να βοηθήσουν στη βελτίωση της εικόνας των αποδυτηρίων, ζωγραφίζοντας τους τείχους στο γήπεδο των Άνω Λιωσίων.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανέδειξε το γεγονός μέσα από φωτογραφίες στα social media, όπου και έγραψε επίσης το εξής: “Χρώμα και νόημα απέκτησαν σήμερα (14/09) οι διάδρομοι των αποδυτηρίων του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, μετά την προπόνηση, με πρωτοβουλία του Κόουτς Πλάθα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα