Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αιχμές Αγγελόπουλου για Γιαννακόπουλο και στοίχημα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων στην Ευρωλίγκα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εκ των ιδιοκτητών και προέδρων του Ολυμπιακού, κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για κατάκτηση τροπαίων εντός αθλητικών πλαισίων.

Ο Γ.Αγγελλόπουλος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τα λεγόμενα του διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, επιστρέφοντας στη συνέχεια τα βέλη. “Δεν ξέρω πως εννοεί ή ορίζει ο κ. Γιαννακόπουλος τα: «αθλητικά πλαίσια». Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή, ανάλογα με το τι τον συμφέρει να υποστηρίξει. Για παράδειγμα, ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη”, δήλωσε.

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού ανέφερε: “Κάθε κλήρωση έχει τα υπέρ και τα κατά. Νομίζω είναι ομαλή κλήρωση, τα ταξίδια είναι ομαλά, δεν έχουμε δύσκολες πόλεις. Θα δούμε. Νομίζω θα πάει καλά”.

Για την ανάδειξη του Γ.Μπαρτζώκα ως καλύτερου προπονητή τόνισε: “Αυτό το αναγνωρίζει πια όλη η Ευρώπη. Βλέπετε την καθολική αναγνώριση και το θαυμασμό που υπάρχει και σε επίπεδο διοικητικό και στους προπονητές και στους παίκτες οι οποίοι είναι περιζήτητοι παντού. Το μοντέλο δεν αλλάζει. Συγχαρητήρια στον κύριο Μπαρτζώκα για την καταπληκτική χρονιά που έκανε και για την τεράστια αυτή διάκριση. Πρώτη φορά Έλληνας προπονητής λαμβάνει αυτό το βραβείο”.

Τέλος μίλησε για την επιλογή του Μιλάνου ως τόπου διεξαγωγής του Final Four μετά το αποτυχημένο πείραμα με το Λονδίνο: “Είναι νωρίς ακόμα να λέμε για στόχους. Μακάρι να είμαστε εκεί, ποιος δεν θα το ήθελε; Νομίζω ότι το Μιλάνο είναι ιδανική επιλογή, είναι κοντά στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί φοιτητές στην Ιταλία και πολλοί Έλληνες. Νομίζω ότι είναι ιδανική επιλογή. Μακάρι να είμαστε εκεί”.

Ανοιχτός ο δρόμος για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό! Όμιλος “φωτιά” για Ομπράντοβιτς

Επίσημα για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο Λο!

“Έχει πιθανότητες για Σπανούλη η Μπαρτσελόνα” – Επιβεβαίωση για Λο

“Κουνάει μαντήλι” ο Σπανούλης; – Την Παρασκευή το κρίσιμο ραντεβού

Συμφώνησε με Λο ο Ολυμπιακός – Αναβολή με Σπανούλη

Μόνο η ανακοίνωση έμεινε για Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό

Ο Ομπράντοβιτς καλεί Μαυροκεφαλίδη στην Φενερμπαχτσέ

Ανακοίνωσε τον Ομπράντοβιτς η Φενέρμπαχτσε!

Σίμονς τριετίας στον Ολυμπιακό – “Έρχομαι για την… βρώμικη δουλειά”

Μπαρτζώκας: Εξαιρετική πρόταση η Φενέρ, αλλά ποιος φεύγει απ’τον Ολυμπιακό;

Στον Ολυμπιακό ο Σίμονς (VIDEO) – Θα αντικαταστήσει τον Σερμαντίνι

Δ. Γιαννακόπουλος: Ο Ιτούδης φταίει που έφυγε ο Ομπράντοβιτς!

Έγινε η ανατροπή! Στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια ο Λάσμε

Χάινς: Ήθελα να είμαι μέλος της παρέας της ΤΣΣΚΑ

Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Χάινς: Ήταν εξαφανισμένος

Χάινς: Οι λόγοι που έφυγα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε