Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άναψαν τα… αίματα στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μεγάλη ένταση ακολούθησε μετά τη μείωση του σκορ από τον ΠΑΟΚ, στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο “Γ. Καραϊσκάκης” – Η πρώτη αντίδραση των Θεσσαλονικέων για την αποβολή του Μίροσλαβ Στοχ

Όλα ξεκίνησαν μετά το γκολ που πέτυχε ο Στέφανος Αθανασιάδης, με το οποίο μείωσε σε 2-1 τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (31′). Ο Έλληνας επιθετικός φίλησε το σήμα του ΠΑΟΚ στη φανέλα του και πήγε και πήρε την μπάλα από τα δίχτυα, προκαλώντας την γιούχα από τους φίλους των Πειραιωτών.

Πηγαίνοντας την μπάλα στη σέντρα, ο Βαλντές πήγε να του την πάρει, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν του την έδωσε και στην συνέχεια ήρθε ο Φουστέρ, σπρώχνοντας τον Αθανασιάδη και ρίχνοντας τον κάτω. Το ίδιο συνέβη ανάμεσα σε Στοχ και Βαλντέζ.

Ο διαιτητής Καλογερόπουλος, αφού έκανε σύσκεψη με τους βοηθούς του έδωσε μια κίτρινη κάρτα στον Φουστέρ, ενώ απέβαλλε τον Στοχ (όπως είπαμε έκανε το ίδιο με τον Ισπανό του Ολυμπιακού. Οι δυο παίκτες έπρεπε να δουν ίδιο χρώμα κάρτας).

Ο Σλοβάκος, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έγιναν έξαλλοι και προσπαθούσαν να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς, απορούσαν  γιατί δεν τιμωρήθηκε ο Βαλντέζ, που πήγε πάνω στον Αθανασιάδη!

Μετά από λίγο, ο Στοχ κατευθύνθηκε στη φισούνα και πάνω στα νεύρα του κλώτσησε μια μπάλα, προς το γήπεδο. Άνθρωπος της ασφάλειας του Ολυμπιακού τον έπιασε, προκειμένου να μην συμβεί κάτι από τον κόσμο κατά την έξοδο του, ενώ εκείνη την στιγμή επενέβη και άνθρωπος της ασφάλειας του ΠΑΟΚ, για να έχουμε μια νέα μικροένταση

Το όλο… σκηνικό και οι κάρτες που έδειξε ο διαιτητής δεν έμειναν ασχολίαστα από τον ΠΑΟΚ, στην επίσημη ιστοσελίδα του στο twitter.

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε