Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Απολογήθηκε ο Σπανός: Κρυφό χαρτί τη μαρτυρία του αστυνομικού

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Ο Γιώργος Σπανός απολογήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου για τις αντιδράσεις του απέναντι στον Δελφάκη και τον επόπτη Κουρέντα, μετά το ματς του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών παραδέχθηκε τη φραστική επίθεση και τις διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή και τον επόπτη και τόνισε: «Δεν ξύπνησα κάποια μέρα και ξαφνικά τρελάθηκα και άρπαξα τον Κούρεντα και τον Δελφάκη. Κάτι με πείραξε, ήταν μια συμπεριφορά που με πείραξε. Εν βρασμώ είπα κάποια πράγματα».

Στο φύλλο αγώνα είχε γραφτεί ότι είπε στον Κουρέντα πως θα τον τελειώσει από το ποδόσφαιρο και στον Δελφάκη ότι ασέλγησε στο άθλημα και ότι δεν πρόκειται να διαιτητεύσει ξανά.

Επεσήμανε δε: «Η αντίδραση μου ήταν καθαρά φραστική, παρόλο που ήταν προκλητική η στάση των διαιτητών, ακόμη και όταν μείναμε μόνοι μας, γιατί ο διαιτητής με έβαλε μέσα στα αποδυτήρια. Πέρα από μία φραστική αντιπαράθεση, που επιβεβαιώνω ότι είπα ότι ασέλγησε στο ποδόσφαιρο, ότι δεν θα ξανασφυρίξει, τα παρακάτω δεν τα θυμάμαι. Δεν θυμάμαι να του είπα “θα σε γαμ… ρε πούστη”».

Ομως κατέθεσε και ο αστυνομικός που ήταν υπεύθυνος στα αποδυτήρια και επιβεβαίωσε ότι αφού έδωσε άδεια ο Δελφάκης επετράπη η είσοδος στον Γιώργο Σπανό, για τον οποίο υποστήριξε ότι δεν τον είδε να πιάνει από τον λαιμό τον Κουρέντα: «Ο Δελφάκης είπε να αφήσουμε τον Σπανό να μπει. Του είπε “ήρθες στο Περιστέρι να μας σφάξεις” και “ασέλγησες στο ποδόσφαιρο”. Ειπώθηκε ότι δεν θα σφύριζε ποτέ. Τα άλλα δεν τα άκουσα. Θα τα άκουγα. Δεν είδα να τον πιάνει από τον λαιμό, θα πήγαινα να το σταματήσω», κατέθεσε.

Η απόφαση αναμένεται αύριο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε