Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

“Άρσεναλ και Λίβερπουλ μάχονται για τον Μήτρογλου”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως Άρσεναλ και Λίβερπουλ θα.. αναμετρηθούν τον ερχόμενο Ιανουάριο, για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου

Πιο συγκεκριμένα, η “Daily Star” (όπως και άλλα δημοσιεύματα από τα αγγλικά ΜΜΕ) βάζει τον Κώστα Μήτρογλου ψηλά στη λίστα της Αρσεναλ και της Λίβερπουλ, ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κώστας Μήτρογλου μετράει 22 γκολ στην τρέχουσα σεζόν, ενώ επισημαίνει και τις δηλώσεις του Μίτσελ, ο οποίος είχε σχολιάσει πως “αν συνεχίσει να παίζει τόσο καλά, θα είναι δύσκολο για εμάς να τον κρατήσουμε. Υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από πολλές ομάδες”.

Παράλληλα, το κείμενο αναφέρει πως ο Αρσέν Βενγκέρ ενδέχεται να χρησιμοποιήσει στην μεταγραφή το “χαρτί” του Τζόελ Κάμπελ (αγωνίζεται από την Άρσεναλ ως δανεικός στον Ολυμπιακό).

Πέρα του ενδιαφέροντος της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ, οι Άγγλοι αναφέρουν πως ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στο στόχαστρο άλλης μίας ομάδας από την Premier League. Ο λόγος για την Νιούκαστλ. Το ρεπορτάζ τους κάνει λόγο πως το κόστος της μεταγραφής του Έλληνα επιθετικού φτάνει τα 7.500.000 λίρες.

Διαβάστε ακόμα…

Μίτσελ: Να γιορτάσουμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τα λένε Μίτσελ – Μαρινάκης

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Οι Άγγλοι… πανηγυρίζουν για τη κλήρωση με Ολυμπιακό

Το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ

Μίτσελ: Μια μέρα να γίνουμε σαν την Γιουνάιτεντ

Σούπερ ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ – Μπάγερν

Ο Βάις “σκότωσε” τον Άρη! Ισοφάρισε ρεκόρ 40ετίας ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε