Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ας κρατήσουν οι χοροί, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τριάντα χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ γιόρτασαν με την ψυχή τους την είσοδο της αγαπημένης τους ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ και αποθέωση για παίκτες, Σάντος. Οι πιθανοί αντίπαλοι.

Το LIVE του αγώνα

 
Η ατμόσφαιρα στην Τουμπά ήταν από νωρίς γιορτινή από τον κόσμο του δικεφάλου και έτσι φρόντισαν να την διατηρήσουν μέχρι το τέλος οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος. Ο Κρέσιτς έπιασε το πέναλτι του Σκόκο στο 49΄και τρία λεπτά αργότερα ο Μουσλίμοβιτς με ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
 
Ο κόσμος δεν σταμάτησε λεπτό να αποθεώνει τους παίκτες ενώ ζήτησε επιτακτικά την παραμονή του Σάντος στο τιμόνι της ομάδας. Από την άλλη η ΑΕΚ απείλησε ελάχιστα και πλέον θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό για να πάρει την δεύτερη θέση στα πλέι-οφ.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΠΑΟΚ 16
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8
ΑΕΚ 6
ΑΡΗΣ 5

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Σάντος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (84′ Κουτσιανικούλης, Ίβιτς (73′ Εντίνιο), Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς (71′ Παπάζογλου).

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο (59′ Μαντούκα), Τζεμπούρ, Γιάχιτς, Μάκος (69′ Μπλάνκο), Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ (77′ Γκερέιρο), Γεωργέας, Σκόκο.

Παράλληλα έγιναν γνωστοί και οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά ο γύρος που αφορά τον ΠΑΟΚ

(Κλήρωση: 16 Ιουλίου, Νιόν – Αγώνες: 27-28/7 και 3-4/8)

Ισχυροί

ΖΕΝΙΤ
ΑΓΙΑΞ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΝΤΙΝΑΜΟ Κ.
ΜΠΡΑΓΚΑ

Αδύνατοι

ΣΕΛΤΙΚ
ΟΥΝΙΡΕΑ
ΠΑΟΚ
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
ΓΑΝΔΗ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε