Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Champions League: Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 0-3 και Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν 2-2

Champions League: Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 0-3 και Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν 2-2
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε στην ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στο δεύτερο όμιλο και αμφότερες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Champions League, την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου έβαλε την… ταφόπλακα με το 3-0 στην Μπαρτσελόνα στον τρίτο όμιλο, αφού οι Καταλανοί είχαν ήδη αποκλειστεί, μετά τη νίκη της Ίντερ νωρίτερα, στην 5η αγωνιστική του Champions League.

Στο Καμπ Νόου, η Μπαρτσελόνα είχε ήδη μάθει τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Champions League με τη νίκη της Ίντερ επί της Βικτόρια Πλζεν από νωρίς και… κατέρρευσε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Οι “Βαυαροί” χτύπησαν δύο φορές στην “πλάτη” της άμυνας των Καταλανών με τον Μανέ και τον Τσούπο Μότινγκ, ενώ ακυρώθηκε και γκολ τoυς για οριακό οφσάιντ, πριν σκοράρει το τρίτο γκολ ο Παβάρ στις καθυστερήσεις, για να φθάσει η ομάδα του εύκολα στην 5η νίκη της σε 5 ματς.

Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ θα συνεχίσουν έτσι στους “16” του Champions League, ενώ η Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει στο Europa League, με τη Βικτόρια Πλζεν να ολοκληρώνει την επόμενη αγωνιστική τη φετινή παρουσία της στην Ευρώπη.

Μεγάλη “μάχη” έγινε αντίθετα στο Μετροπολιτάνο, όπου η Λεβερκούζεν πήρε δύο φορές το προβάδισμα με Ντιαμπί και Οντόι, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης “απάντησε” με Καράσκο και Ντε Πολ, και έχασε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα για να μείνει τελικά το ματς στην ισοπαλία, που έβγαλε και τις δύο ομάδες χαμένες. 

Κι αυτό γιατί η Πόρτο είχε νικήσει νωρίτερα την Κλαμπ Μπριζ και με το αποτέλεσμα στη Μαδρίτη, εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στους “16” του Champions League, ενώ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερ Λεβερκούζεν θα “παλέψουν” την τελευταία αγωνιστική για την τρίτη θέση και το Europa League.

Η εικόνα των δύο ομίλων

2ος όμιλος

Μπριζ – Πόρτο 0-4

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν 2-2

Η βαθμολογία

Κλαμπ Μπριζ 10 – Προκρίθηκε στους «16»

Πόρτο 9 – Προκρίθηκε στους «16»

Ατλέτικο Μαδρίτης 5

Λεβερκούζεν 4

3ος όμιλος

Ίντερ – Βικτόρια Πλζεν 3-0

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 0-3

Η βαθμολογία

Μπάγερν Μονάχου 15 – Προκρίθηκε στους «16»

Ίντερ 10 – Προκρίθηκε στους «16»

Μπαρτσελόνα 4 – Συνεχίζει στο Europa League

Βικτόρια Πλζεν 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις