Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Δεκαήμερος αποκλεισμός από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στον Αναστασίου!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ματς κόντρα στην Skoda Ξάνθη αφού ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας του επέβαλε ποινή 10 ημερών απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Η Σούπερ Λίγκα είχε κάνει επίπληξη στον προπονητή του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Απόλλωνα όμως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας τον τιμώρησε με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

“Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 290/5-12-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του προπονητή Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι οι εφεσίβλητοι τέλεσαν τα αποδιδόμενα σ΄αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα αποτελούντα κατ΄ ορθό νομικό χαρακτήρα εξύβριση από αξιωματούχο και επιβάλλει στον Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ.”

Αμφίβολος για το ματς με την Skoda Ξάνθη ο Σίλντενφελντ

Ενοχλημένοι στον Παναθηναϊκό με τη στάση της αστυνομίας

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό

Περίπατος… για Παναθηναϊκό – “Τεσσάρα” στον Λεβαδειακό με γκολάρα Λαγού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε