Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Διπρόσωπος, αλλά θριαμβευτής στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο κακός Ολυμπιακός μέχρι το 65 ΄μεταμορφώθηκε στη συνέχεια, ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 πετυχαίνοντας 4 γκολ στην έδρα του Πλατανιά και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Λισαβόνα για το παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 2ο λεπτό μετά από ένα φάουλ του Βάις έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Τόρες με ωραίο σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο. Ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι “ερυθρόλευκοι” χρειάστηκαν ένα διάστημα να συνέλθουν και έγιναν για πρώτη φορά απειλητικοί με το φάουλ του Μήτρογλου στο 15΄. Ο Πλατανιάς αμύνθηκε μαζικά και κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τον Ολυμπιακό που μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους είχε τρεις καλές στιγμές με τον Σαβιόλα και τον Σάμαρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς συνέχισε να αμύνεται εξαιρετικά και μέχρι το 65΄δεν είχε επιτρέψει στον Ολυμπιακό να απειλήσει, ωστόσο μέσα σε δύο λεπτά όλα άλλαξαν. Στο 66΄ μετά την σέντρα του Κάμπελ ο Φερνάντες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 68΄ο Τσόρι σέντραρε και ο Μήτρογλου ολοκλήρωσε την ανατροπή πανηγυρίζοντας το 10ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο καταιγισμός στην εστία του Πλατανιά συνεχίστηκε και στο 69΄ ο Γιωργαλλίδης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Τσόρι, ενώ στο 71΄ο Ζουμπουλάκης απομάκρυνε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Μανιάτη. Δύο λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου έστρωσε για τον Σαβιόλα και ο Αργεντίνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να απαντήσει αλλά ο Ρομπέρτο έσωσε δύσκολα στο σουτ του Μπέλιτς στο 74΄. Τελικά, ο επίλογος γράφτηκε από τον Βάις ο οποίος στο 88΄μετά από κόρνερ των γηπεδούχων διέσχισε όλο το γήπεδο με τη μπάλα στα πόδια και με ωραίο σουτ νίκησε τον Γιωργαλλίδη.

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος εκτός έδρας για 26ο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ ο Πλατανιάς αγνοεί ακόμα το τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Ραφαέλ, Φαϊσκα, Φερνάντες, Ζουμπουλάκης, Αγκιλέρα, Τετέ (77′ Μπεριάν), Στόλερ, Μπέλιτς (88′ Πόποβιτς), Μοράλ (64′ Γουνδουλάκης), Τόρες.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αβ. Παπαδόπουλος (64′ Μανιάτης), Μανωλάς, Παπάζογλου, Εντινγκά (46′ Κάμπελ), Σάμαρης, Βάις, Φουστέρ (46′ Ντομίνγκες), Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Δείτε VIDEO από την εντυπωσιακή υποδοχή του Ολυμπιακού στα Χανιά

Θερμή υποδοχή για τον Ολυμπιακό στα Χανιά

Κι άλλα προβλήματα στον Ολυμπιακό – Εκτός Ιμπαγάσα και Γιαταμπαρέ

Τσόρι: Πολύ σημαντικό το ματς με τον Πλατανιά

“Ο Ρομπέρτο θα γυρίσει στην Ατλέτικο”

Ολυμπιακός: Ξανά εκτός Χολέμπας και Μπονγκ

Ανατροπή δεδομένων για Φέισα – Προλαβαίνει τον Ολυμπιακό

Νέος “μνηστήρας” για Μήτρογλου!

Πονάει στα… αριστερά ο Ολυμπιακός!

“Ο Μήτρογλου είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό”

Με κόσμο στα Χανιά ο Ολυμπιακός

“Η Ίντερ πρέπει να βιαστεί για τον Μήτρογλου”

Άρσεναλ, Ίντερ και Ντόρτμουντ για Μήτρογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε