Αθλητικά

Εμπλοκή Γκατούζο στα στημένα!

Μπλεξίματα με τις ιταλικές Αρχές έχει ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο με στημένους αγώνες στην γειτονική χώρα.

Σε αιφνίδιες συλλήψεις προχώρησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (17/12) οι ιταλικές αρχές, με τους Σαλβατόρε Σπαντάρο, Φρανσέσκο Μπατσάζνι, Κοσίμο Ρίντσι και Φάμπιο Κουάντρι να είναι οι πρώτοι που συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι ως μεσάζοντες για να φέρουν σε επαφή τους ποδοσφαιριστές με αυτούς που έστηναν τα παιχνίδια.

Ωστόσο, το πιο ηχηρό όνομα που συμπεριλαμβάνεται στο φάκελο της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση είναι αυτό του πρώην άσου της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος όμως βρίσκεται υπό έρευνα και δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Τα ματς για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις για χειραγώγηση αποτελεσμάτων είναι: Μίλαν – Λάτσιο, Κιέβο – Μίλαν (Φεβρουάριος 2011), Μίλαν – Μπάρι (Μάρτιος 2011), Γιουβέντους – Λάτσιο (Απρίλιος 2012) και Παλέρμο – Ίντερ (Απρίλιος 2013).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα