Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Εθνική: Υποβαθμίζουν οι διεθνείς το επεισόδιο Μανιάτη – Τζαβέλλα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EPA
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EPA

Η φράση του Βασίλη Τοροσίδη “θέλουμε να κερδίσουμε είτε με δικό μας γκολ είτε με αυτογκολ” αποτυπώνει τη σπουδαιότητα του αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιαπωνία. Πως αντέδρασαν οι διεθνείς στην “κοκορομαχία” Μανιάτη Τζαβέλλα.

Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνόδευσαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής με την Ιαπωνία για τη δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Φυσικά, κεντρικό θέμα ήταν το επεισόδιο που έχει κάνει άνω – κάτω την Εθνική ανάμεσα στον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Τοροσίδης: Είναι τελικός, θέλουμε να νικήσουμε

Σύμφωνα με τον Βασίλη Τοροσίδη, ό,τι έγινε ανάμεσα στους δυο διεθνείς “δεν έχει να κάνει με το θυμό μας. Εγώ το έχω δει πολλές φορές. Έχει τύχει να ανταλλάξουμε κάποιες κουβέντες στο γήπεδο οι οποίες τελειώνουν μετά”.

Ο διεθνής μέσος επεσήμανε ότι το παιχνίδι με τους Ιάπωνες “είναι ένας τελικός και θέλουμε να πάρουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. (…) Εμείς μια ζωή αουτσάιντερ ήμασταν. Και οι δύο ομάδες είμαστε στην ίδια μοίρα. Όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει το ματς”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Αναφερόμενος στο γεγονός πως η Εθνική δε σκοράρει εύκολα, ο Τοροσίδης είπε: “Δεν θα έλεγα ότι είναι ψυχολογικό εμπόδιο το ότι δεν σκοράρουμε εύκολα. Θέλουμε να κερδίσουμε, είτε με δικό μας γκολ είτε με αυτογκόλ. Δεν πιστεύω ότι έχουμε άγχος. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή”.
Όσο για την ήττα από την Κολομβία είπε: “Μας πείραξε ο τρόπος που τα δεχθήκαμε. Ήταν φθηνά γκολ. Δεν πιστεύω ότι θα λειτουργήσει εις βάρος μας. Έχουμε ψυχή σαν παίκτες και θα το κάνουμε και αύριο”.

Παπασταθόπουλος: Να γράψουμε ιστορία

“Θέλουμε αύριο να γράψουμε ιστορία. Σε αυτό στηρίζουμε το παιχνίδι μας. Αύριο θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Αυτό έχουν οι παίκτες στο μυαλό τους. Έχουμε έναν αξιοσέβαστο αντίπαλο που θέλει τη νίκη όπως και εμείς. Η ομάδα θα κατέβει με τον ίδιο στόχο με εμάς”, είπε από την πλευρά του Σωκράτης Παπασταθόπουλος και σημείωσε πως δεν έχει σημασία ποιοι θα παίξουν. “Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για τη νίκη. Όλοι θα δώσουν το 200%”, τόνισε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EPA

Για το επεισόδιο Μανιάτη – Τζαβέλλα ο διεθνής αμυντικός είπε: «Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στις ομάδες. Εγώ το έχω ζήσει. Απλά μπλέχτηκαν δύο ονόματα που είχαν απασχολήσει τον τύπο και στο παρελθόν. Είναι κάτι μικρό που έγινε στην προπόνηση. Είναι μόνο για να γεμίζουμε τις ώρες μας.

“Έχουμε μια δυσκολία στο γκολ. Αύριο πρέπει να το κάνουμε. Στα Μουντιάλ όμως είναι διαφορετικές φουρνιές. Μπορούμε να το κάνουμε”, είπε από την πλευρά του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε ο Σάντος δεν τους κάνει καλά! “Κοκόρια” Μανιάτης – Τζαβέλλας, πλακώθηκαν στην προπόνηση – “Εμφύλιος” στην Εθνική πριν τον “τελικό” με την Ιαπωνία

Σοκ! Η Χιλή πέταξε εκτός Μουντιάλ την Ισπανία (VIDEOS)

Άνω-κάτω η Εθνική! Απείλησε να φύγει απ΄την Βραζιλία ο Μανιάτης

Δημόσιο: μεταθέσεις και μετατάξεις μόνο μέσω ΑΣΕΠ – Τα πάνω κάτω φέρνει το νέο σύστημα

Αυστραλία – Ολλανδία: 2-3 – Ματσάρα με ανατροπή στην ανατροπή (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε