Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Euroleague: Επαγγελματική νίκη για Εφές, Ποδαρικό με το «αριστερό» η Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς – Όλα τα αποτελέσματα

Euroleague: Επαγγελματική νίκη για Εφές, Ποδαρικό με το «αριστερό» η Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς – Όλα τα αποτελέσματα
ΦΩΤΟ Intime

Η Αναντολού Εφές δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αλλά κατάφερε να επικρατήσει  άνετα με 72-59 του Ερυθρού Αστέρα στην Πόλη, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές του Γουίλ Κλάιμπερν και Βασίλιε Μίτσιτς, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να ξεκινάει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη Euroleague.

Ουσιαστικά η Αναντολού Εφές χρειάστηκε να πατήσει “γκάζι” μόνο στον… επίλογο της αναμέτρησης, το μοναδικό σημείο δηλαδή που ενεργοποίησε την άμυνα της, κρατώντας σε αυτό το διάστημα τους Σέρβους στους 9 πόντους και εκτοξεύοντας τη διαφορά σε μη αναστρέψιμα επίπεδα.

Η Παρτιζάν ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο στην επιστροφή της Euroleague, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να γνωρίζει οδυνηρή ήττα από την Άλμπα Βερολίνου με 100-84.

Οι Γερμανοί φιλοδώρησαν με… κατοστάρα τους Σέρβους  οι οποίοι δεν ενεργοποίησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης την άμυνα τους και ηττήθηκαν κατά κράτος στον τομέα των ριμπάουντ (24 έναντι 40).

Οι Σέρβοι έχασαν την επαφή με την Άλμπα από το πρώτο ημίχρονο, όταν δέχθηκαν 61 πόντους μέχρι το 20΄, απέναντι στη γερμανική ομάδα, η οποία σκόραρε κατά ριπάς και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +18 (61-43). Με τους γηπεδούχους να εκτελούν από μέση και μακρινή απόσταση (15/35 τρίποντα), η επανάληψη δεν επεφύλασσε ανατροπές και η Άλμπα μπήκε με το δεξί στην εφετινή Euroleague.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ταμίρ Μπλατ με 16 πόντους, ενώ 15 πρόσθεσε ο Λουκ Σίκμα. Από την Παρτιζάν προσπάθησε ο Ντάντε Έξουμ με 22 πόντους.

Τα σημερινά αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague

Αναντολού Εφές – Ερυθρός Αστέρας 72-59

Άλμπα Βερολίνου – Παρτίζαν 100-84

Βίρτους Μπολόνια – Μονακό 66-83

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 70-80

Τα χθεσινά (06/10) αποτελέσματα της πρεμιέρας:

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης 68-71

Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο 62-69

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ζάλγκιρις Κάουνας 84-83

Βαλένθια – Μπασκόνια 71-81

Μπάγερν Μονάχου – Φενέρμπαχτσε 62-74

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις