Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τον τρόπο που ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στη φετινή Euroleague από τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία.
Με buzzer beater τρίποντο του Καρ, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 96-94 από τη Βίρτους Μπολόνια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει ότι το σουτ του Αμερικανού γκαρντ των Ιταλών ήταν δύσκολο, αλλά αμαρκάριστο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Φυσικά το τελευταίο σουτ ήταν δύσκολο, αλλά ήταν αμαρκάριστο. Έπρεπε να μαρκάρουμε το τελευταίο σουτ και φυσικά έπρεπε να έχουμε πάρει 2-3 αμυντικά ριμπάουντ στο τέλος του αγώνα, όταν προηγούμασταν με 4-5 πόντους και είχαμε το μομέντουμ.
CARR WINS IT FOR @VirtusBo AGAINST THE REIGNING CHAMPS! 🤯🤯🤯 #MotorolaMagicMoment @Moto I @VirtusBo https://t.co/cgycicn2eP
— EuroLeague (@EuroLeague) October 1, 2026
Επιτρέψαμε δύο λέι-απ και 2-3 ριμπάουντ. Για να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς το πιο σημαντικό πράγμα είναι η άμυνα. Στην επίθεση βάλαμε 94 πόντους, αλλά η άμυνά μας απόψε δεν ήταν αρκετά καλή», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.