Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Euroleague: Μείωσε σε 2-1 και έμεινε «ζωντανή» για το Final-4 η Μπάγερν

Euroleague: Μείωσε σε 2-1 και έμεινε «ζωντανή» για το Final-4 η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 85-79 στην γερμανία την Αρμάνι Μιλάνο μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά των παιχνιδιών για τα προημιτελικά της Euroleague και παραμένοντας στο «κόλπο» της πρόκρισης στο Final-4 της Κολωνίας.

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει αποδείχθηκε η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο στο «Audi Dome» και έστειλε τη σειρά των μεταξύ τους προημιτελικών σε 4ο ματς. Οι Βαυαροί μπήκαν από τηναρχή «φουριόζοι» στο ματς και προηγήθηκαν 23-9 με τον Ρέινολντς να είναι σε μεγάλη βραδιά, μέχρι που ανέλαβε ο Λούτσιτς.

Ο γκαρντ των Βαυαρών «βομβάρδισε» τους Ιταλούς εκτοξεύοντας τη διαφορά ακ΄μα και στο +18 (60-42), πριν ο Ντιλέινι με ένα δικό του κρεσέντο στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου φέρει το σκορ στο 64-59. Ο Λούτσιτς όμως ήταν ασταμάτητος και συνέχισε το… βιολί του στέλνοντας ξανά τους Βαυαρούς σε διψήφια διαφορά (80-66), ενώ στο τέλος, παρά την αντεπίθεση των Ιταλών, η ομάδα του Τρινκέρι ήταν ψύχραιμη σε άμυνα και βολές και πήρε τη νίκη με 85-79. 

Για τους νικητές ο Λούτσιτς ήταν εξαιρετικός με 27 πόντους, κάνοντας παράλληλα νέο ρεκόρ καριέρας στην Euroleague, ενώ από 11 πόντους είχαν οι Τσίπσερ και Μπόλντγουιν. Από τους Ιταλούς, ξεχώρισε ο Ντιλέινι με 18 πόντους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις