Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το μαχαίρωμα των φιλάθλων στον Πανελλήνιο

ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το μαχαίρωμα των φιλάθλων στον Πανελλήνιο

Οι φωτογραφίες με τα αίματα στα καθίσματα μαρτυρούν τη βιαιότητα της συμπλοκής μεταξύ φιλάθλων που έγινε χθες στον Πανελλήνιο ενώ ήταν σε εξέλιξη αγώνας μπάσκετ με την ομάδα του Σπόρτινγκ. Δύο νεαροί τραυματίστηκαν και ένας συνελήφθη. Τι λέει στο Νewsit για το μαχαίρωμα o πρόεδρος του Πανελληνίου Γ.Σ.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της γηπεδικής βίας ακόμη και όταν οι ομάδες που αγωνίζονται δεν συγκατελέγονται στην κατηγορία αυτών που ονομάζουμε “αιώνιους αντιπάλους”.

Ο χθεσινος “πόλεμος” στο γήπεδο μπάσκετ του Πανελληνίου στην Κυψέλη είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών, 32 και 24 ετών. Μάλιστα ο ένας τραυματίας μαχαιρώθηκε. Οι φωτογραφίες – ντοκουμέντο του Νewsit ειναι ενδεικτικές.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ στο κλειστό του Πανελληνίου μια ομάδα είκοσι οπαδών εισέβαλε στις 10 χθες το βράδυ στην εξέδρα των φιλοξενούμενων και επιτέθηκε στους φιλάθλους του Σπόρτιγκ.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες τα 20 περίπου άτομα που εισέβαλαν στην εξέδρα δεν είχαν διακριτικά της ομάδας του Πανελληνίου ή άλλης ομάδας. Τα άτομα ήταν οπλισμένα με λοστούς και καδρόνια.

Πριν προλάβουν να επέμβουν οι αστυνομικοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας είχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ο ένας στον Ευαγγελισμό και ο άλλος στο Νίμιτς, όπου παραμένει μόνο ο φίλαθλος που τραυματίστηκε από το μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 24χρονο για την επίθεση ενώ άλλοι πέντε οπαδοί έχουν προσαχθεί.

Ο αγώνας διεκόπη αλλά με τη λήξη των επεισοδίων συνεχίστηκε κανονικά καθώς απέμεναν μόνο 3 λεπτά για τη λήξη του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Bασίλης Ζερβουδάκης, Πρόεδρος του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου “θέλουμε να μάθουμε ποιοι είναι πίσω από αυτή την επίθεση. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτού του είδους τα φαινόμενα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαχαίρωσαν φιλάθλους στον Πανελλήνιο

Αφήνουν μαχαιροβγάλτες να αλωνίζουν στα γήπεδα – Συνέλαβαν δυο οπαδούς για τα αίσχη στον τελικό του μπάσκετ – Ψάχνουν άλλους τρεις

Κατά τα άλλα πήγαν να δουν μπάλα!

“Φίλαθλοι” με μαχαίρια στο Ηράκλειο



Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε