Αθλητικά

Final Four 2024: Ανεπίσημο τζάμπολ στο Βερολίνο

To Final Four της Euroleague ξεκινάει ανεπίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5, 13:00)  με τη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων φιναλίστ της διοργάνωσης.

Η δράση ξεκινάει στο Βερολίνο, καθώς σήμερα το μεσημέρι (13.00) θα πραγματοποιηθεί η κοινή συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Ο Παναθηναϊκός με τον Εργκίν Αταμάν και τον Κώστα Σλούκα και ο Ολυμπιακός με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Κώστα Παπανικολάου θα δώσουν το “παρών” και θα τεθούν στη διάθεση των δημοσιογράφων.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου θα βραβευτούν οι καλύτεροι της σεζόν, που έχουν γίνει ήδη γνωστοί από την Euroleague τις προηγούμενες ημέρες.

Το απόγευμα θα ακολουθήσουν οι τελευταίες προπονήσεις των ομάδων για τους αυριανούς (24/5) ημιτελικούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.